niedziela, 14 stycznia 2018

Zgornji del stropa za suho steno

  Zgornji del stropa za suho steno

Pritrditev materiala na okvir ↑

Ko je zgrajen kovinski okvir, je treba nanjo priložiti kartonske plošče. To je zapleten postopek, katerega izvedba bo razdeljena na več stopenj:
  Zgornji del stropa za suho steno

Kaj je potrebno pri delu?

Ko je načrtovana izdelava stropa, je potrebno vnaprej pripraviti materiale in orodja. Iz orodij bodo potrebna naslednja imena:
  Zgornji del stropa za suho steno

Mavčne plošče zgornje meje. Na kaj naj pazim?

Namestitev suhih zidov na strop z lastnimi rokami je najpogosteje sestavljen iz visečega stropa. Prednosti te zasnove so, da vam omogočajo, da skrijete komunikacije (ožičenje ali prezračevanje), zgradite vgrajeno osvetlitev in izberete optimalno višino prostora. Stropna dela vključujejo veliko odtenkov, ki se ne zdijo ovira pred začetkom dela, lahko pa postane ovira v procesu. Pritrditev mavčne plošče, ožičenja, spojev pločevine, tesnilnih šivov - vse to zahteva posebno pozornost.
  Zgornji del stropa za suho steno

Naprava je obesila stropno mavčno ploščo

Ker je drywall edinstven material za dekoracijo, ga je mogoče uporabiti na različne načine. Torej se lahko uporablja za preprost enostopenjski strop brez kakršnihkoli oblikovalskih elementov (preprost in znano naravnost) in večstopenjski strop s krivuljami, prehodi, nišami ali projekcijami.
  Zgornji del stropa za suho steno

Označevalni in montažni okvir

Pogosto se pojavljajo vprašanja o tem, na kakšni višini je potrebno namestiti površino mavčne plošče. V zvezi s tem ni strogega standarda, vse je odvisno od projekta.
  Zgornji del stropa za suho steno

Poravnajte strop s suhim zidom

Idealno ravno strop, na katerem se pogled preprosto nima nič, da se držijo - ali to ni sanje mnogih lastnikov stanovanjskih nepremičnin? Mnogi od nas postavljajo visoke zahteve na prostore, pri čemer je videz stropa daleč od zadnjega pomena. Ena od rešitev je strop mavčnih plošč. V tem članku bomo postopoma namestili zgornji meji suhih zidov, ne da bi se zatekli k profesionalnim serviserjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty