wtorek, 16 stycznia 2018

Gradnja dvonadstropnih hiš

Potrebna obdelava lesa

Pred začetkom montaže ne pozabite obdelati lesa z negorljivimi in antiseptičnimi spojinami. To vam bo pomagalo zaščititi vaš dom pred požari, nežnimi žuželkami in škodljivo mikrobiologijo.

Stanovanjska 2-nadstropna lesena hiša iz kalibriranega dnevnika

Če obstaja velika želja, da postane lastnik udobne dvorce, je projekt dvonadstropne hiše iz kalibriranega hloda odlična možnost za ustvarjanje sanj o prijetnem družinskem gnezdu. Zdaj gradnja lesenih hiš je velik, saj je okolju prijazna stavba, topla in z odlično notranjo mikroklimo.

Gradnja hiše gaziranega betona

Gradnja katere koli stavbe se začne z osnovo. Za 1-2-nadstropno stanovanjsko hišo je dovolj globine temeljca 1,8 m in širine 40 cm. Izkopljamo luknjo za temelj po obodu in izračunamo volumen betona.

, , ,,. , . , .

Gradnja dvonadstropnih lesenih hiš na ključ

Za gradnjo lesenih hiš iz lesne hiše ali lesa ni potrebna velika osnova, ki najprej zmanjša čas gradnje koče in, drugič, bistveno zmanjša končni strošek dela. Lahko kupite cenovno ugodno dvonadstropno hišo, kar znatno zmanjša pri nadaljnjem vzdrževanju. Les ima nizko toplotno prevodnost - takšne hiše bolje ohranjajo toploto, hitreje segrejejo pozimi. Pri ogrevanju lahko dvignete državno dvonadstropno hišo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty