czwartek, 18 stycznia 2018

Kako lepiti ozadje za slikanje v kotih

Možne težave in odtenki pri prileganju vogalov z ozadjem

V idealnih razmerah morajo biti vogali prostora striktno navpični in naravnost, da ne bi odrezali traku. Nato bi se postopek nalepk ozadja zmanjšal na eno neprekinjeno delovanje, ki obsega obdelavo stenskih in platnenih ozadij, čemur sledi lepljenje. Ampak, na žalost, praktično ni prostora z absolutno pravilnimi geometrijskimi parametri, bo vsaj en kot ukrivljen.
  Kako lepiti ozadje za slikanje v kotih

Pristojna priprava vogalov ↑

Če so vogali prostora skoraj videti ravno, jih lahko dobro obrišete s trdo krpo, odstranite prah in izravnate majhne netopnosti kita. Če so vogali daleč od idealne, je treba na stopnji končnega kita izravnati, pritrditi posebne plastične vogale, ki jih lahko kupite v katerem koli grobem gradbenega materiala neposredno v sloj kitove mešanice. Ko varno pritrdite vogale, morate počakati, da se zmes dobro strdi, nato površino poravnate z ometom ali kiti in jo previdno privijte. Sedaj lahko začnete oblikovati ozadje za vogale.
  Kako lepiti ozadje za slikanje v kotih

Nekaj ​​skrivnosti

Ko uporabljate debele ozadje na stičišču, lahko uporabite posebno trajno lepilo, prednostno prozorno. S temi prefinjenji ste lahko prepričani, da bo prileganje vogalov z ozadjem veliko lažje in hitrejše.
  Kako lepiti ozadje za slikanje v kotih

Kako lepiti ozadje za slikanje

Vsako lepilo ni primerno za ozadje za slikanje. Na primer, za papirnate ozadje lahko vzamete univerzalne in za netkane, vinilne, netkane in steklene vlaknene ozadje, je bolje, da vzamete lepilo QUELYD ali drugo, vendar so posebej zasnovane za tovrstno ozadje.
  Kako lepiti ozadje za slikanje v kotih

Kako lepiti vogale v prostoru netkani ozadje

Kako lepiti ozadje v vogalih, če je vaša izbira padla na material, kot netkani? Da bi notranji kot prostora prostora lepili z netkani tapetami, morate na njej odrezati nastavljeno platno s premerom 1-1,5 cm, ki se mora prekrivati ​​na naslednji steni. Netkane ozadje se bo prilegalo, če naredite majhne koščke vzdolž roba po celotni dolžini in na enaki razdalji 4-5 cm in trdno pritisnete platno proti steni.
  Kako lepiti ozadje za slikanje v kotih

Kako lepiti netkane ozadje

Na splošno, lepljenje netkane ozadje se ne razlikuje veliko od lepljenja drugih vrst končnih materialov. Najprej morate pripraviti stene, jih izmeriti, zashpatlevat in pripraviti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty