środa, 17 stycznia 2018

Opeka in beton

  Opeka in beton

Zaščita zidov hiše z različnimi metodami

Če se izbere prvi način prekrivanja sten stavbe, se barve (ali kit) uporabljajo za zaščito aerosolnega betona za zunanjo dekoracijo. Tehnologija takšnih del je dobro znana in nima smisla, da bi se zadrževala na njem. Glavna stvar, da je barva (kit) zamudila par.

Ključni indikatorji blokov opeke in gaziranih betonov

To pomeni, ali je material, ki ste ga izbrali, primeren za gradnjo vaše koče na območju, kjer nameravate živeti. Strinjam se, da obstaja razlika med dvonadstropnimi stalnimi stanovanji na dolgem severu in poletnim bungalovom na sredozemski obali.
  Opeka in beton

Prevoz in skladiščenje

Kljub dejstvu, da je material zelo lahka (teža enote za zunanjo steno je lahko približno 22-26 kg), dostavo izvajajo palete. In vsak od njih tehta približno eno tono. To pomeni, da potrebujete posebno tehniko.
  Opeka in beton

Postopek polaganja plinskega bloka

Prva vrsta blokov

Naprava prve vrstice blokov se začne iz vogalov. S pomočjo nivoja določimo najvišjo točko temeljenja in na tem mestu postavimo prvi blok. Potem smo nastavili oznako prve vrstice glede na najvišjo točko.

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty