niedziela, 14 stycznia 2018

Odrezka tla naprave

  Odrezka tla naprave

2. PRIPRAVA OSNOV ZA PODEŽE

2.1. Temelj je treba načrtovati v skladu z znamkami ali profilom, predvidenim v projektu. Tla, ki se vlijejo med načrtovanjem, morajo biti izravnana in kompaktirana v skladu z zahtevami glave SNiP 3.02.01-87 "Zemeljska dela, fundacije in fundacije". Priporočeni sestavi zmesi tal so podani v tabeli. 13 Priloge 1 Priporočila.
  Odrezka tla naprave

4. OSNOVNE DOLOČBE

4.1. Zasnova tal je treba izvesti ob upoštevanju operativnih učinkov na njih, posebnih zahtev (brez natančnosti, antistatične, brez prahu, absorpcije toplote, zvočne izolacijske sposobnosti, spolzke) ter podnebnih razmer na gradbišču.
  Odrezka tla naprave

4. Naprava zvočno izolirana in betonska podlaga.

A. Zvočna izolacijska plast peska.

OPOMBA: Zvočno izolacijsko plast peska (slika 8, POS.3) je razporejena enakomerno razpršeno (suha do 2% ) drobnozrnatega peska brez gline nečistoč, debeline 60 mm (v stisnjenem stanju). Za povečanje stopnje kompaktnosti pesek navlažimo do 7... 10% in ga zmečemo z ročnim valjem, s čimer zaščitimo izolacijski sloj pred poškodbami.
  Odrezka tla naprave

c) Kiti na osnovi poliestrske smole za rezanje šivov

17. Kiti pripravimo iz poliestra PN-1 (VTU št. 3002A-5 10% raztopine kobaltnega naftenata v stirenu (STU 30-14135-64) hiperizacijsko-izopropil-benzen hidroperoksida (VTU št. BU 11-53) in praškastega agregata.
  Odrezka tla naprave

PRIPRAVA NASLEDNJIH ELEMENTOV TLA

4.10. Odstranjevanje prahu površine je treba opraviti pred nanašanjem na površino sestavnih delov, adhezivnih vmesnih slojev za prevleke iz polimernih materialov in polimerov ter mastične sestavke za trdne (brezšivne) tla.
  Odrezka tla naprave

Ključne stopnje prevleke visokokakovostnih betonskih tal

Naši strokovnjaki delijo tehnološki proces, s katerim so betonska tla v industrijskih zgradbah razporejena v več osnovnih korakov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty