piątek, 19 stycznia 2018

Redecorating program

  Redecorating program

Priprava površin za dodelavo

Po zaključku demontaže starih premazov je treba odpraviti napake sten in stropa. Za olajšanje penetracije materiala za popravilo (kiti) v razpoke, jih je treba razkrojiti (razširiti), poškodovane površine očistiti šibko sprijemljivih delcev in sloje ometnega sloja je treba popolnoma odstraniti. Površine, pripravljene na ta način, so nujno obdelane s praškom za higroskopske baze (vlage).
  Redecorating program

Remont skupnega večdelnega premoženja

hiše v Moskvi

Regionalni program remonta stanovanjskih stavb moskovske regije (za obdobje 2014-2038) je vključeval 44.540 hiš.
  Redecorating program

Remont fasade stanovanjskih zgradb: kaj je vključeno v seznam del?

Seznam del ni konstanten, saj je v vsakem posameznem primeru drugačna stopnja uničenja, konča zunanjih zidov pa je izdelana iz različnih materialov in tehnologija remonta fasade MCD se lahko razlikuje. Torej, kako je prenova stanovanjske stavbe in fasade? Približni seznam del, ki jih je treba opraviti pri popravilu fasade med remontom MKD, je mogoče povzeti in izgleda tako:
  Redecorating program

Direktor plaže "Old Berdsk": Nisem zaslužil "slop" od župana za parkiranje

Fotografija Anastazije Solodkove Ko je po škandalu odstranil ograjo iz parkirišča, je Jevgenij Marinenko znova začel tatovi iz avtomobilov.
  Redecorating program

Program obnove

Med srečanjem so prebivalci okrožnih in okrožnih oblasti vprašali tudi nekaj vprašanj o programu prenove. Zlasti o začetnih mestih za premestitev.
  Redecorating program

Oddelek 7. Finančna in ekonomska utemeljitev programa

Stroški gradnje, rekonstrukcije ali večjega popravila predmetov se določijo na podlagi projektne in ocenjevalne dokumentacije za vsak objekt posebej.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty