środa, 17 stycznia 2018

Dokončanje mavčnih plošč

  Dokončanje mavčnih plošč

Kako delati s suhim zidom

Preden začnete delati s mavčno ploščo, morate ogrejte podstrešje. Kako je to storjeno, smo razpravljali v članku "Kako pravilno izolirati podstrešje - vrstni red dejanj", zato se tukaj ne bomo zadrževali. Pred ometanjem sten in stropov z mavčno ploščo je nameščen okvir kovinskih vodil ali lesenih palic. Za zelo majhne prostore se notranjost podstrešja s suhim zidom lahko izvede brez podpornega okvirja.
  Dokončanje mavčnih plošč

, , . , . .
  Dokončanje mavčnih plošč

Priprava prostora za dodelavo

Zaključitev balkona s suhim zidom ne predstavlja težav. Glavna stvar je slediti precej preprostim navodilom. Za delo boste potrebovali:
  Dokončanje mavčnih plošč

Oddelek I. STENSKE OBLOGE

Tehnični del

1. Standardi zagotavljajo delo na notranji oblogi stenskih konstrukcij s ploščami ali materiali velikih velikosti industrijske proizvodnje.
  Dokončanje mavčnih plošč

7 skrivnosti, ki omogočajo visokokakovostno namestitev

Vgradnja suhih zidov omogoča dobesedno 1 dan, da funkcionalno razdeli življenjski prostor ali popolnoma preoblikuje izgled katere koli sobe. Stroški namestitve mavčnih plošč so nizki, vendar če želite prihraniti denar in si pridobiti zaupanje v kakovost opravljenega dela, lahko sami obvladate ta proces, tako da upoštevate podrobna navodila za namestitev Knauf drywall. Začetek.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty