środa, 17 stycznia 2018

Gradnja lesene hiše je

  Gradnja lesene hiše je

Prednosti lesenega ohišja

To je ena najbolj okolju prijaznih (tako v smislu zdravja ljudi in okolja) kot nizkocenovnih gradbenih tehnologij. Strokovnjaki pravijo, da hiša iz visoko kakovostnega obdelanega in suhega lesa lahko traja že desetletja. Lesena konstrukcija je bolj trpežna od kovinskega ogrodja.
  Gradnja lesene hiše je

Vse o gradnji lesenih hiš

Gradbeno informacijski portal na lesenih hišah je bil ustvarjen tako, da je vsem, ki se zanimajo za gradnjo lesene hiše ali nakup parcele v koči vaški z lesenimi hišami, na voljo informacije o ozadju.
  Gradnja lesene hiše je

Lesena gradnja našega časa

Kljub velikemu številu tehnologij ostaja lesena stanovanjska gradnja izjemno zahtevna. Statistike neizprosno pričajo o tem: delež lesenih stavb v Rusiji je danes več kot četrtina, preostalih 75% delež v vseh delih pa vse druge metode gradnje hiš.
  Gradnja lesene hiše je

O zadnji razstavi Holzhaus v All-Russia Exhibition Centru

Razstava "Stavba lesene hiše / Holzhaus" v Moskvi, namenjena gradnji lesenih hiš, združuje graditelje, arhitekte in poznavalce lesene arhitekture iz različnih regij Rusije in držav sveta.
  Gradnja lesene hiše je

Prednosti cedre.

Ne bi se radi poglabljali v profesionalne podrobnosti, tehnične specifikacije in govorili o čarobnih lastnostih cedre (po potrebi bomo z veseljem odgovorili na vaše osebne poizvedbe). Z našega vidika ima ta material tri glavne konkurenčne prednosti pred drugimi vrstami lesa:

Gradnja lesenih hiš

Naša glavna naloga je zgraditi stavbe, ki bodo živele več stoletij, medtem ko morajo imeti največjo učinkovitost (toplo, trajno, udobno), nositi estetiko in zanimive arhitekturne ideje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty