środa, 17 stycznia 2018

Obloga stene za slikanje videa

  Obloga stene za slikanje videa

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:

Kdaj lahko naredim le kiti?

Vprašanje je zelo primerno, zlasti za lastnike starih stanovanj, kjer ravnovesje vogalov in sten včasih povzroči smehne napade. Put je pomemben v več primerih:
  Obloga stene za slikanje videa

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Obloga stene za slikanje videa

Značilnosti kiti stene za različne premaze

Morate jasno razumeti, da ima postopek kiti stene velike razlike, odvisno od tega, na kakšen način nanašate delovno kompozicijo. To se razlikuje glede na zahtevano stopnjo debeline kit in metode njene uporabe.
  Obloga stene za slikanje videa

Nians pri nanašanju kita na stene

Stene za pobarvane morajo biti skrbno pripravljene. Vsaka stara prevleka mora biti popolnoma oddaljena. Pogosto se zgodi, da po odstranitvi prejšnjega dekorativnega sloja najdemo številne pomanjkljivosti. To so lahko: razpoke, izbokline, padanje in razpadanje območij. Priporočljivo je, da vse omete z ometom zaprete in šele po tem začnete s stisnjenimi stenami.
  Obloga stene za slikanje videa

Kako kiti stene pod ozadje

Za ozadje gladko gladko brez mehurčkov in gub, stene morajo biti pripravljene s sloji kit. Število slojev je odvisno od vrste ozadja. Če ima ozadje debelo podlago, se kiti nanaša v dveh slojih, če je tanka - v treh plasteh.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty