środa, 17 stycznia 2018

Kotni Photo Kuhinje

  Kotni Photo Kuhinje

11 nasvetov za popolno kuhinjo v obliki črke L

Nasvet 1. Zavijte kot pri 100%

Pogosto se v kuhinji v obliki črke L ne uporablja zelo učinkovito. Torej, na primer v zadnjem delu vogalnice zaradi nedostopnosti lahko nastanejo "mrtve cone", v katerih se nabere prah ali samo smeti. Če želite uporabiti vse rezerve vaše kuhinje, opremite vogalne module (tako nameščene kot talne obloge) s funkcionalnimi dodatki, recimo, večnadstropni vrtiljak, drsna knjižica ali košaro.
  Kotni Photo Kuhinje

Kaj izbrati za kuhinjo-dnevno sobo

Za kuhinjo, v kombinaciji z dnevno sobo, postavite vogal - najbolj idealno postavitev. V kuhinji je gotovo treba dopolniti bar števec ali majhna predelna stena, ki bo služila kot razmejitev med dvema sobama.
  Kotni Photo Kuhinje

Projekt oblikovanja kuhinje različnih velikosti

Dizajn kotiček kuhinja 6 kvadratnih metrov

Če je kuhinja tako majhna, jo morate posebej načrtovati. V njej je treba skrbno premišljevati, tako da vsaj obstaja vse, kar je najbolj potrebno. Praviloma se v prostorih takšne kvadrature uporablja sodoben slog. Konec koncev, v njej so moderne omarice v izobilju, s pomočjo katerih so lahko vsi dodatki za kuhinjo skriti pred očmi. Poleg tega uporabljajo fasade sijajnih premazov, ki so zelo enostavni za čiščenje.
  Kotni Photo Kuhinje

Dizajn kut kuhinja: ergonomija, oprema, lokacija elementov

Delovni trikotnik v vogalni kuhinji

Vrhovi ergonomskega trikotnika so hladilnik, umivalnik in kuhalna plošča. Če pokličemo naš trikotnik ABC, mora biti vedno v točki B. Lokacija hladilnika in štedilnika se lahko spreminja.

3. Moderna kotna kuhinja v beli barvi

Bela barva je odlična izbira za kuhinjo v sodobnem slogu. Kaj naredi njen videz neater, svež in čistejša? Bele kuhinje danes dopolnjujejo lesena tla, delovne plošče, police in stoli, pa tudi podrobnosti o lahkih kremah, zaradi katerih je ta oblika bolj udobna in topla.
  Kotni Photo Kuhinje

Postavite kuhinjo v majhno kuhinjo

Kuhinja opravlja dve funkciji hkrati: to je delovna soba za kuhanje in prostor za aktiven počitek gospodinjstva.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty