poniedziałek, 13 sierpnia 2018

Cena betona za beton

  Cena betona za beton

Za kaj je estrih?

Med gradnjo stavb je nemogoče izogniti raznim napakam. Najpogostejši so neenakomernost tal, ker so talne plošče vedno postavljene ravno stranjo navzdol, tako da je stanovanje na spodnjem tleh gladko strop.
  Cena betona za beton

Cementna estriha, naprava in cena dela

Običajno se za distribucijo obremenitve na zvočno izolacijske plasti, za prekrivanje cevovodov, za normalno absorpcijo toplote in za ustvarjanje naklona na tleh navadno uporablja talni estrih. Pred nanosom in namestitvijo vrat priporočamo estrih.
  Cena betona za beton

Estrih v Moskvi in ​​cena dela na m2

Zasebni mojster bo opravil vsa dela za izravnavo tal in urejanje betonskega estriha v stanovanju, zasebni hiši ali pisarniških prostorih (trgovina, skladišče, garaža itd.). Livarne se izvajajo hitro, zelo učinkovito in po dostopnih cenah na kvadratni meter, nudijo popuste. Klic - dogovorili se bomo!
  Cena betona za beton

Priprava površine pred estrihi

Najprej morate odstraniti prah, oljne madeže s površine, saj za te namene obstaja poseben konstrukcijski sesalnik, zaradi pomanjkanja lahko uporabite metlo. Če obstajajo razpoke, jih je treba pokriti s cementno malto. Po tem je treba tla napolniti, prašek preprečuje videz prahu in močneje pritrdi kravato s betonsko ploščo. In tudi zaradi prašenja je mogoče preprečiti razpokanje spojnika.
  Cena betona za beton

Samostojni talni estrih

Samonivelirna samorazlivna estrih se uporablja kot podlaga za zadnje talne obloge. Samonivelirna samonivelirna tla se razprostirajo po celotni površini, kar ustvarja povsem gladko površino.
  Cena betona za beton

Funkcionalni namen

Tla za beton - potrebna stopnja pri izvedbi gradbenih del in zlasti zaključnih del. Najprej z uporabo tega sloja lahko poravnate grobo bazo v stanovanju ali hiši. Posledično se na ravno površino dovajajo materiali različnih vrst, s skoraj nobenimi omejitvami: laminat, parket, linolej, preproga, samonivelirne mešanice. Skladno s tem zaključna plast, izdelana na vrhu surovega, bo omogočila daljšo oblogo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty