sobota, 18 sierpnia 2018

Stroški namestitve fasadne dekoracije

  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Montaža poliuretanskega štukature in drugih vrst fasadnih dekor

Za visoko kakovostno namestitev in za odličen rezultat sta potrebni dve komponenti: izkušnje pri delu z lahkim dekorjem in opremo ter orodjem.
  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Dela, povezana z montažo fasadnih štukature

Obnova fasad

Preden začnete okrasiti zunanje stene, morate zagotoviti njihovo celovitost. Ob odkritju poškodb (razpok, čipov, plesni in plesni formacije) se izvede obnova fasadne površine.
  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Cena za montažo betona iz steklenih vlaken

Cena fasadnih del iz armiranega betona je odvisna od števila uporabljenih arhitekturnih elementov, stroškov celotnih modelov in oblike konstrukcij (preprostih ali štukatnih). To vključuje tudi stroške oblikovanja, brušenja in brušenja.
  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Montaža arhitekturnega dekorja iz polistirenske pene

Pred montažo je potrebno zagotoviti, da se površina nosilnosti očisti, da se odstrani iz gradbenega prahu, praznine in odstrani luščenje ometa. Površina stene mora biti ravna (največje dovoljene kapljice ne smejo presegati 10 mm na 1 kvadratni meter).

Stroški namestitve fasadnega dekorja

Stroški namestitve fasadnega dekorja pene so odvisni od velikosti hiše, števila nadstropij, kompleksnosti arhitekture zgrajene hiše. Raje izračunamo točnost na podlagi odobrenega projekta in po merjenju. Cena za vgradnjo fasadnega dekorativnega toka je odvisna tudi od pripravljenosti predmeta do dela. Noben gradbeni oder ni bil določen, potrebna je priprava hiše in okolice hiše za delo, če je potrebno pripravljalno delo v obliki izravnave zunanjih sten hiše, so vsa ta dela potrebna in pomembna ter imajo svojo ceno.
  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Popravila in obnova štukature

Ena od naših aktivnosti je obnova štukature na fasadi z maksimalno natančnostjo. To delo najpogosteje opravljamo med obnavljanjem fasad stavb zgodovinskega pomena. V Moskvi je veliko takih hiš in vsak ima edinstveno dekoracijo štukature.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty