piątek, 17 sierpnia 2018

Faltsevy strešna vozlišča

  Faltsevy strešna vozlišča

Značilnosti faltsevy strehe

"Zložite streho z lastnimi rokami" - priljubljena iskalna poizvedba. Informacije, ki se nanašajo na to tematiko, praviloma zahtevajo ljudje, ki so resno zaskrbljeni zaradi prihajajočega popravila stare strehe ali oblikovanja nove strešne konstrukcije nad zgradbo v gradnji.
  Faltsevy strešna vozlišča

Namestitev poudarja

Navodila za montažo faltseva streha se začne s potrebo po izbiri letve. Zaboj je lahko narejen iz kovinskega profila, plošče, lesene žarke, ki je nameščena od spodaj navzgor z določeno razdaljo. Zaboj mora biti čim bolj ravno, brez štrlin in depresij.
  Faltsevy strešna vozlišča

Tehnološka naprava faltseva bakreno streho

Napeljava vozlov in povezav s faltsevy streho

Slika 19. Namestite žleb. 1 - nadstreški streh; 2 - osnovni sloj; 3 - polkrožni žleb; 4 - nosilec žleba; 5 - strešna bakrena streha; 6 - podlaga pod streho strehe; 7 - stena;
  Faltsevy strešna vozlišča

Namestitev pokrova faltsevy strehe

Najbolje je, da poskušate zložiti streho z lastnimi rokami. Prvič, za to boste potrebovali spretnosti krojača-klepar, in drugič, posebno zložljivo opremo in orodja. Zato je bolje, da vse to delo poveri strokovnjakom, poleg tega pa ima dovolj izkušenj s tovrstno strešno delo.
  Faltsevy strešna vozlišča

4. CARNIZ

Vrtišče je pritrjeno na vgradnjo zložljivih plošč vzdolž spodnjega roba klančine. Če je predvidena naprava za organizirano drenažo, so nosilci žlebov nameščeni pred namestitvijo pokrova. Nosilci jarka se vzpostavijo s stopnico 750 mm. Pritrditev streh izvajajo samo-vrtalni vijaki z ravno glavo, ki morajo biti iz kovine, podobnega materialu za prevleke (slika 17).
  Faltsevy strešna vozlišča

Materiali za zložljivo streho

Zložena strešna kritina je optimalna rešitev za kritje novih stavb in rekonstrukcijo starih stavb. Za dolgotrajno delovanje strešne površine in ekonomično delovanje v prihodnosti morate skrbno pretehtati prednosti in slabosti pri izbiri materiala, kar velja za glavni strošek gradnje strehe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty