piątek, 17 sierpnia 2018

Notranjost 3 x sobno stanovanje v Hruščovem

Ponovni razvoj Hruščov: previdnost

Tako da v procesu prenove stanovanja v Hruščovu ne kršite nobenih uradnih predpisov in normativov, bodite pozorni na naslednje dve točki prenove.
  Notranjost 3 x sobno stanovanje v Hruščovem

Oblikovalne sobe: popraviti pravilno

Glavne težave, ki so zasnovane za reševanje zasnove prostorov v tipičnem Hruščovu - nizke stropove, pomanjkanje prostora in sosednjih prostorov, s katerimi ponovitev včasih le delno odpravlja. V popravilu pa lahko vključite tudi druge, dokaj učinkovite metode, ki bodo vizualno povečale obstoječe 15 kvadratnih metrov. m:
  Notranjost 3 x sobno stanovanje v Hruščovem

Ponovni razvoj trosobnega stanovanja

Ne glede na to, ali govorimo o štirih sobnih stanovanjih ali potrebujemo obnovo trosobnega stanovanja, bi moral biti prvi korak, da pripravimo načrt, ker gre za prenašanje in demontažo predelnih sten med prostori. Tehnični zaključek avtorja hiše pa tukaj ni potreben.
  Notranjost 3 x sobno stanovanje v Hruščovem

Možnost številka 1: prostor za poročenega para z otrokom

Daljša soba je vrtec z garderobo. Najbolj najbližja je spalnica staršev. Obe sobi sta neprehodni. Daljšo sobo je povezana s koridorjem, ki je bil oblikovan z zmanjšanjem dolžine velike prostore. Prostor ima prostor za garderobo. Obstaja tudi garderoba v spalnici staršev. Po oknu je žensko mizo. Kuhinja in kopalnica ostala nespremenjena.
  Notranjost 3 x sobno stanovanje v Hruščovem

Prednosti našega studia:

  • sedanji sistem popustov na materiale in pohištvo;
  • proizvodne storitve, ki upoštevajo finančne zmožnosti stranke;
  • Zagotavljanje več brezplačnih možnosti notranje postavitve.

Primerni slogi za notranjo dekoracijo

Glede na majhno območje za trosobno stanovanje bodo najboljši slogi za njegovo zasnovo naslednji:
  Notranjost 3 x sobno stanovanje v Hruščovem

Postavitev enosobno stanovanje v Hruščovem

V apartmajih 60-ih, seveda, vse ni bilo prikladno: majhne kuhinje, 6-7 kvadratnih metrov. m, sosednje sobe, kombinirana kopalnica. Na vse to so tudi precej nizki stropi, ki segajo v višini od 2,45 m do 2,55 m. Če ste še vedno postali lastnik take redkosti, potem ni nobenega posebnega razloga za zaskrbljenost, saj danes obstajajo zelo cenovno dostopni načini za pretvorbo minusov tega stanovanja v prednosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty