wtorek, 14 sierpnia 2018

Hruščov stanovanje

  Hruščov stanovanje

Razlike od drugih postavitev apartmaja: stanovanje "Hruščov" in "Brezhnevka"

Moč v ZSSR se je spremenil, spremenili so se postavitve stanovanj. Nikita Sergeevič Hruščov je bil zgrajen na drugačen način. Tu so značilne lastnosti: majhna kuhinja, kjer se ne morete obrniti, posnetki ne presegajo 50 kvadratnih metrov, sprehajalne sobe, material, iz katerega so bile zgrajene hiše - plošče.
  Hruščov stanovanje

"Brezhnevka" ali "Hruščov", kakšna je razlika?

Glavna značilnost "brezhnevka" iz "Hruščov" je, da so bile te hiše zgrajene predvsem iz montažnih armiranobetonskih plošč, medtem ko je večina "Hruščov" opečne hiše. Nadgrajena v "brezhnevki" in postavitev. Na primer, kuhinja se je povečala na 7-8 kvadratnih metrov. m., prisotnost ločene kopalnice, v enosobnih apartmajih je nastal koridor, ki je ločil kuhinjo od sobe (v "Hruščovih" je pot do kuhinje tekla neposredno skozi sobo).

Možnost številka 1: prostor za poročenega para z otrokom

Daljša soba je vrtec z garderobo. Najbolj najbližja je spalnica staršev. Obe sobi sta neprehodni. Daljšo sobo je povezana s koridorjem, ki je bil oblikovan z zmanjšanjem dolžine velike prostore. Prostor ima prostor za garderobo. Obstaja tudi garderoba v spalnici staršev. Po oknu je žensko mizo. Kuhinja in kopalnica ostala nespremenjena.
  Hruščov stanovanje

Enako ali enakovredno

Prvotna različica programa prenove, ki so jo napovedali moskovski organi, ni vključevala denarne odškodnine za prebivalce Hruščov. Lahko bi se zanašali le na "enakovredno" stanovanje na katerem koli drugem območju mesta.
  Hruščov stanovanje

Kaj je stanovanje, kot je "Hruščov"?

"Hruščov" - je panel ali opeke hiše, ki nadstropja doseže 4-5 nadstropij. Te hiše so bile dejavno zgrajene v ZSSR med vlado Nikite Sergejeviča Hruščova in v zvezi s tem so ljudje to ime dobili od ljudi.
  Hruščov stanovanje

Zgodovina: kako zgraditi Hruščov

V 50. in 60. letih prejšnjega stoletja je v Ukrajini in številnih drugih državah prišlo do pomanjkanja stanovanj zaradi hitrih stopenj rasti prebivalstva in industrije, zato je bil sprejet program za množično gradnjo novih vrst hiš.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty