środa, 15 sierpnia 2018

Vrste monolitnih tal

  Vrste monolitnih tal

Tehnološki proces naprave betonske prevleke

Na dnu tega industrijskega poda se uporablja mešanica cementno peska, ki vsebuje zdrobljen kamen ali betonsko ojačano ploščo. Predstavljena tehnologija polaganja betona je primerna za velike industrijske ali javne prostore, pa tudi za zasebne hiše.
  Vrste monolitnih tal

2. Montaža monolitnih tal

Talne obloge iz betona, mozaika in cementne peske se uporabljajo v javnih in upravnih zgradbah v trgovskih tleh trgovin in gostinskih obratov v ločenih prostorih industrijskih podjetij.
  Vrste monolitnih tal

Monolitna tla, njihova naprava in uporaba

Monolitna betonska tla, mozaik, cementno pesek in polimerne betonske tlake lahko najdemo v javnih prostorih, poslovnih zgradbah, nakupovalnih in zabaviščnih kompleksih, obratih javne prehrane itd.
  Vrste monolitnih tal

Betonska talna naprava

Betonska tla so najpogostejša vrsta industrijskih talnih oblog. Sodobne tehnologije omogočajo ustvarjanje premazov z različnimi lastnostmi, ki segajo od povečane moči in konca z edinstvenim dizajnom. Profesionalna naprava betonskega tla, ne glede na namen in način izdelave, je potrebna za zagotovitev trajnega in funkcionalnega delovanja.
  Vrste monolitnih tal

Pregled tal se lahko zahteva, ko je

  • Povečana prekrivanja (namestitev bankomata, varne in druge opreme).
  • Dvom v kakovost opravljenega dela na napravi se prekrivajo.
  • Neupoštevanje dela, ki ga opravlja projekt.
  • Ugotovite deformacijo.
  • Odkrivanje razpok in njihov razvoj.
  • Načrtovana rekonstrukcija ali remont.
  • Potreba po izračunih za določitev največje obremenitve na tleh.
Med instrumentalnim pregledom se ocenjujejo vsi elementi tal: podporni deli, razporejeni deli plošč, tramovi. To odkriva napake in odklone.
  Vrste monolitnih tal

Kakšne so talne obloge

Linolej

Ta material se lahko zelo razlikuje glede na njegove značilnosti in namene. Končna izbira linoleja bo odvisna ne le od estetskih zahtev, ampak tudi od prostora, kjer je treba ta premaz dati.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty