niedziela, 12 sierpnia 2018

Faze notranje ureditve zasebne hiše

  Faze notranje ureditve zasebne hiše

Postopek za pripravo osnove za dodelavo

Pred nanašanjem barve ali dekorativnega ometa je treba stene hiše izravnati. Na tej stopnji je najbolje uporabiti sodobne suhega apneno-cementne mešanice. Pred izravnavo sten, izdelanih iz peno betona, gaziranih betonskih blokov ali žlindre, je na njih pritrjena polimerna mreža, da se izboljša adhezija raztopine na osnovi. Opečne stene je mogoče ometati brez uporabe mreže.
  Faze notranje ureditve zasebne hiše

Značilnosti notranjosti dekoracije hiše gaziranega betona, plinskega silikata

Gazirani beton ima visoko prepustnost hlapi. To pomeni, da topli zrak iz prostora prehaja skozi debelino stene in se postopoma ohladi na zunanjo temperaturo zraka.
  Faze notranje ureditve zasebne hiše

Fundacija kot osnova za hišo

Temelj celotne hiše je temelj, zato morate biti še posebej previdni glede vrste in materiala, iz katerega bo izdelan. Na kartici ne morete prihraniti denarja ali časa, saj bo to odvisno od zanesljivosti in varnosti celotne strukture.
  Faze notranje ureditve zasebne hiše

Možnosti za notranjo dekoracijo v leseni hiši - izbira sloga in materialov

Pri načrtovanju notranje opreme lesene hiše je treba skrbno pretehtati notranjo zasnovo stanovanja. Ena od možnosti za notranjo dekoracijo - oblikovanje pohištva v slogu klasičnega lesenega gradu. V tem primeru se uporabljajo tradicionalne tehnike za notranjo dekoracijo, ki so bile v preteklosti uporabljene za dekoriranje hišnih hiš. Odprti nosilci strešne konstrukcije omogočajo povečanje prostornine prostorov, ki mejijo nanj.
  Faze notranje ureditve zasebne hiše

Vrste materialov za stene

Najbolj priljubljeni zaključni material za več desetletij je ozadje. So poceni in celo jih nepripravljena oseba lahko pritrdi - glavna stvar je slediti navodilom.

Kaj izbrati material za dokončanje hiše v notranjosti?

Dokončanje hiše v notranjosti vključuje dve stvari: priprava sten, stropa in tal in dekorativna obloga. Prva faza je močno odvisna od druge. Glede na to, kako bodo stene izgledale, jih bodo mojstri pripravili za:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty