poniedziałek, 13 sierpnia 2018

Opečne fasadne plošče

  Opečne fasadne plošče

Podobnost plošč z naravnimi materiali

Prava stena iz kamna, opeke ali lesenih skodelic se uporablja kot model za kalupe. Odtenek je vzet iz stene in skozi njega se oblikuje plesen. Način brizganja dobimo sokle plošče.
  Opečne fasadne plošče

Sprednji termopanel - kaj je to?

Če želite uporabiti obrazne opeke na objektu, vendar zaradi stroškov ali tehničnih težav to ni mogoče, potem so sprednje plošče za opečnato opeko možnost upoštevati. V Rusiji se fasadni termopaneli s klinker ploščami pogosteje uporabljajo pri gradnji in rekonstrukciji. Ta material (ti tudi imenovani opeke plošče) je tako priljubljen zaradi svojih edinstvenih značilnosti in razumne cene. Razumeli bomo, kakšni so stroški fasadnih panelov za opeko, cena je odvisna neposredno od debeline plošče in ploščice, ki jo izberete.
  Opečne fasadne plošče

Opeka: gradnja in montaža

Soočenje pod opeko ne zahteva posebnega znanja in izkušenj za namestitev. Ni treba, da se obrnete na strokovnjake, da bi izboljšali svoj dom na ta način. Fasadne kamene plošče z uporabo standardnih moznikov enostavno montiramo na pripravljeno steno. Dejstvo je, da je že iz obrata, obrnjenega na tiru, poseben pritrdilni mehanizem, zato so vsi elementi zlahka pritrjeni skupaj.

Premium zloženi kamen Naravni kamen

Obloge pod naravnim kamnom. Barve: Sedona Bluff, Lewiston Crest ("Graphite"), Santa Fe ("Pearl"), Chestnut Hills ("Fire Chestnut"), Shadow Ridge ("Anthracite")
  Opečne fasadne plošče

Vinilne sprednje plošče - dostopne in moderne

Za razliko od tradicionalne podloge z imitacijo lesene površine, je zidanje značilno za različne teksture. Izberete lahko katero koli možnost, ki popolnoma ustreza slogu vašega doma.
  Opečne fasadne plošče

Cena stojala za podnožje

Vinilne ali kovinske stranske plošče v preteklih letih ostajajo vedno dostopne. Večina proizvajalcev si prizadeva ponuditi kupcu široko paleto materialov za fasade. Vendar pa je cena kletnih plošč za kamen ali opeko odvisna od:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty