środa, 15 sierpnia 2018

Soočanje cene hiše plošče

  Soočanje cene hiše plošče

Zakaj dekorativno dekoracijo je treba zaupati strokovnjakom Yudu?

Umetniki Yuda tekoče uporabljajo tehnologije dokončanja hiš s plastičnimi ploščami. Za obloge iz fasade uporabljajo samo kakovostne materiale za končno obdelavo iz preizkušenih proizvajalcev.

Premium zloženi kamen Naravni kamen

Obloge pod naravnim kamnom. Barve: Sedona Bluff, Lewiston Crest ("Graphite"), Santa Fe ("Pearl"), Chestnut Hills ("Fire Chestnut"), Shadow Ridge ("Anthracite")

Kakšne so prednje plošče

Sprednji paneli so material za zunanje obrise, izdelan iz mehke plastike celične strukture z marmorno drobno krpo in dekorativnim pokrovom. 97% izdelkov so vdolbinice, ki jih napolnimo z zrakom. Material za oblogo je opremljen s sistemom za montažo utornih glav. Sprednja plošča je močnejša in debelejša od standardnega tiru, lahko posnema veliko količino naravnih materialov: od kamna in opeke do lesa. Material je dobavljen s sistemom za pritrjevanje za povezavo z drugimi elementi obloge. Na ceni sprednje plošče so bolj dostopne od naravnih analogov (lesa, opeke itd.), Vendar se istočasno vizualno skoraj ne razlikujejo od njih.

Podobnost plošč z naravnimi materiali

Prava stena iz kamna, opeke ali lesenih skodelic se uporablja kot model za kalupe. Odtenek je vzet iz stene in skozi njega se oblikuje plesen. Način brizganja dobimo sokle plošče.
  Soočanje cene hiše plošče

Prednosti in slabosti materiala

Vinilne plošče za fasado so zelo odporne na vremenske spremembe, na nenadne temperaturne spremembe in lahko naredijo tudi najbolj razpadlo hišo lepo. Mimogrede, mimogrede, je pomemben dejavnik, saj so hiše najpogosteje posodobljene za estetiko. Proizvajalci se prav tako ne ustavijo pri doseženem uspehu: izdali so približno 10 odtenkov vinila (od bele do rdeče-rjave barve).
  Soočanje cene hiše plošče

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty