niedziela, 12 sierpnia 2018

Montaža mavčnih svetilnikov

  Montaža mavčnih svetilnikov

Gradimo vertikalno s plumbom in ravnjo

Ni za nič, kar ste že bili zaman, v članku "Teža in raven gradnje" smo razumeli, kaj je navpična in kako je mogoče dobiti. Ta spretnost je zdaj zelo koristna za nas. Da ne bom podvajal člankov o padcu in ravni gradnje, vam bom povedal, kaj morate storiti, in če imate vprašanja, občasno pogledajte ta članek.
  Montaža mavčnih svetilnikov

Označevanje ravnin za namestitev svetilnikov

Pred vgradnjo svetilnikov sledi oznaka stene, katere natančnost določa uspeh celotnega dogodka. V prvi fazi bomo potrebovali plastične moznike, vijake, raven, kot pravilo, preprost svinčnik, ribiško črto, puncher. Oznaka se izvede približno, kot je prikazano na spodnji sliki.

Štukatura na svetilnikih: kaj je to

Pod mavcem na svetilnikih danes razumemo uporabo omejevalk. Ta tehnologija se je uporabljala že približno nekaj desetletij, zato se lahko varno pogovarjamo o kakovosti dela. Pred tem so svetilniki izgledali kot tanke letvice iz lesa, debele niti ali raztegnjene vrvi, pa tudi kosi suhih zidov. Danes se uporablja vedno več kovinskih vogalov.

Montaža mavčnih svetilnikov

Morda je namestitev svetilnikov pod ometom mogoče imenovati najpomembnejši trenutek - glede na to, kako jih namestite, je popolnoma odvisna ravnost sten. Tukaj ne moremo dopustiti zrušitev, saj en sam nepravilno nameščeni svetilnik vodi do preloma celotne ravnine stene. Edini znan način za ustanovitev svetilnika še danes je, da se zateče k pomoči ene najstarejših naprav v tej panogi konstrukcije, imenovani "pajek". Kaj je to, in kako tkati potrebna omrežja za namestitev svetilnikov, zdaj razmišljamo.
  Montaža mavčnih svetilnikov

Montaža mavčnih svetilnikov med dodelavo stanovanja

Pogosto, če ste začeli popravljati stanovanje, da začnete z zaključnim delom, je potrebno steno z uporabo ometa. Da bi dosegli idealno površino stene, ki jo je treba strojno obdelati, je najbolje,

Video: Vgradnja mavčnih svetilnikov na 32 Schelkovskoye Shosse Street

Ta videoposnetek prikazuje namestitev mavčnih svetilnikov pri popravilu ključev na ulici Schelkovskoe Highway, 32.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty