niedziela, 12 sierpnia 2018

Kako položiti ploščice na tla v kopalnici

  Kako položiti ploščice na tla v kopalnici

Priprava talne površine za polaganje ploščic

Z uporabo perforatorja (dobro ali preprosto izvijač s kladivom #), morate odstraniti svoje stare keramične ploščice s površine (razstavljanje), estrih in hidroizolacijo. Ko potrebujete dober kraj za ravnanje v vogalih. Če najdete vrzeli ali luknje, uporabite lepilo za ploščice in jih dobro zalepite. Če se to ne naredi, hidroizolacija ne bo dovolj močna. Za izolacijo s polistirensko peno.
  Kako položiti ploščice na tla v kopalnici

Pripravljalna faza pred polaganjem ploščic

Postopek dodelave vključuje razpoložljivost določenih informacij. Vprašanje, kako pravilno ploščice v kopalnici je zelo pomembno. Obstajajo posebne video vaje, ki po pregledu, ki jih lahko dobite podrobna navodila ali se seznanite s temi podatki.

Potrebni materiali in orodja

Pripravite vse, kar potrebujete za polaganje ploščic, morate analizirati značilnosti te sobe in v prihodnosti morati odriniti od teh odtenkov. WC je majhna soba. V ločeni kopalnici se večina vlage nabira v kopalnici, v stranišču, ta številka ni tako pomembna.
  Kako položiti ploščice na tla v kopalnici

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:
  Kako položiti ploščice na tla v kopalnici

Kako položiti ploščice na kopalnici: lastnosti dela

Odstopanje v tehnologiji polaganja tal v kopalnici lahko vpliva na prisotnost takega sanitarnega aparata kot kopeli. Ponavadi je nameščen preden so stene položene, in ga je treba namestiti na tlakovanem tleh. Tu se pojavi še eno vprašanje - če se to novo nadstropje ne bo poslabšalo z lepilom za ploščice ali če bi kladivo po naključju padlo iz rok? Nemogoče je dovoliti takšno obratovanje dogodkov, zato je ploščica najprej postavljena pod kopalnico, potem je nameščena kopalnica, pokrita je vsa stena (razen spodnje vrstice) in samo tla, zato so navedene spodnje stene.
  Kako položiti ploščice na tla v kopalnici

Polaganje ploščic na toplo tla

Ker so keramične ploščice ali keramične ploščice odlični, ker je odličen prevodnik toplote in če ga položite na toplo tla, bo hojo na taki površini bos bo resnično veselo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty