piątek, 17 sierpnia 2018

Pravila za povezavo s kanalizacijo

  Pravila za povezavo s kanalizacijo

Vgradnja odplak iz plastičnih cevi: naprava za kanalizacijo

Glavni dejavnik, ki vpliva na strukturo katerega koli kanalizacijskega sistema, je naravni tok vode. Če razstavite odtočni sistem s te strani in vzamete vzporednice s sistemom za oskrbo z vodo, je kanalizacijski sistem njegova popolna antipoda - sistem za dovod vode se odzove, kanalizacija pa nasprotno združuje več vej v en velik objemek. Ampak ne gremo v džunglo - naša naloga je, da se ukvarjamo z notranjim ožičenjem.
  Pravila za povezavo s kanalizacijo

Montaža notranje kanalizacije

Kot smo že omenili, je postavitev kanalizacije zasebne hiše sestavljena iz gradnje notranjih in zunanjih kanalizacijskih omrežij. Ta dela imajo lastne značilnosti, ki smo jih poskušali upoštevati v nadaljevanju.
  Pravila za povezavo s kanalizacijo

Glavni standardi za gospodinjske odplake

Ker se odpadne tekočine gibljejo po gravitaciji, morajo pri odlaganju kanalizacijskih cevi ustrezati določen naklon cevi, katerih vrednost bi morala biti od 2 do 15%.
  Pravila za povezavo s kanalizacijo

Montaža in montaža cevi za kanalizacijo ↑

Za pravilno povezavo in postavitev plastičnih cevi morate poznati nekatere lastnosti postopka namestitve, računovodstvo in izvedba katerih vam omogoča, da naredite odličen kanalizacijski sistem, ki lahko traja že desetletja.
  Pravila za povezavo s kanalizacijo

Lepilna vezana plastična PVC cev

V primerih, ko potrebujete zanesljive tesnilne sponke, uporabljate lepilne sklepe PVC-PVC (PVC) ali PVC (PVC). Ti vključujejo tlačna kanalizacijska omrežja, na primer za ureditev kanalizacijske kopeli za bazen, kot tudi cirkulacijo in oskrbo z vodo.
  Pravila za povezavo s kanalizacijo

Kdaj lahko namestim notranji kanalizacijski sistem?

Montaža kanalizacijskih cevi v hiši je treba izvesti šele po popolni pripravi stavbe: ko so pripravljeni vsi potrebni žlebovi, luknje, niše v stenah in stropih, zidovi so ometani, izkopani so jarki, delo se izvaja z odprtim ognjem ker cev, ki je pod želeno raven, sploh ni dobra, se opravičujem za nerodno frazo).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty