wtorek, 14 sierpnia 2018

Do-it-yourself doma stavbe

  Do-it-yourself doma stavbe

Hiša s hišo brez gradbenih izkušenj

Da bi zbrali moč in začeli ročno izdelano gradnjo stanovanj, včasih želite videti fotografijo graditve hiše z lastnimi rokami.
  Do-it-yourself doma stavbe

Tehnologija tehnologije za začetnike

Zakaj je vredno začeti graditi ogrodni avto, če nimate izkušenj v gradbeništvu? Ker gre za to tehnologijo, ki omogoča novinarju v gradbeništvu, da se premika naprej, pa tudi pravilne napake.
  Do-it-yourself doma stavbe

Komunikacijski sistemi

Med razvojem projekta je posebna pozornost namenjena ustvarjanju udobnih življenjskih pogojev v hiši iz bara. Gre za hišno ogrevanje, oskrbo z vodo in drenažo. Če vlagate v avtonomno oskrbo z vodo, boste prejeli zagotovljeno redno oskrbo s čisto vodo hiše in parcele. Spletna stran mora biti dobro ali abyssinščina dobro.
  Do-it-yourself doma stavbe

Priprava za gradnjo. Izbor in nakup pene

Včasih se gradnja ohišja iz pene blokira s konstrukcijo oblikovalca: za vezavo materiala ne potrebuje rešitve, so bloki sami lahki in obsežni, zato se stvari premikajo dovolj hitro. Kljub temu ne moremo storiti brez pripravljalnega dela. Vključujejo razvoj projekta, študijo mesta, zbiranje potrebnih dovoljenj. Vse to neposredno sledi namestitev in končna obdelava.
  Do-it-yourself doma stavbe

1 korak. Izbira pene za gradnjo hiše

V začetni fazi se vsi sprašujejo, kateri material za gradnjo hiše (bolje, cenejše, varnejše). V tem primeru se štejejo bloki celičnega betona. Vsako gradivo ima svoje prednosti in slabosti, priporočamo, da si preberete podroben opis vsake od prosilcev:
  Do-it-yourself doma stavbe

Pripravljamo se za gradnjo hiše

Načrtovanje je ena najpomembnejših faz gradnje hiše z lastnimi rokami. Potrebno je zbrati potreben dovolilnico gradbenih dokumentov, kupiti zemljišče (registracijo zemljiških dokumentov in transakcij prodaje zemljišč), narediti načrt za prihodnjo hišo (ali kupiti kočo), načrtovati postavitev prostorov. Če boste zgradili veliko hišo, potem ne morete storiti brez arhitekta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty