piątek, 17 sierpnia 2018

Ogrevanje fasade lesene hiše

  Ogrevanje fasade lesene hiše

Značilnosti tehnologije izolacije lesenih hiš

Strokovnjaki na področju gradbenih tehnologij trdijo, da bi moral biti za vsakega lastnika lesene hiše prednost zunanje izolacije stene. Praksa kaže, da notranja stena iz notranjosti ima svoje pomanjkljivosti, in sicer:
  Ogrevanje fasade lesene hiše

Ogrevanje lesene hiše zunaj

Pravilno izvedena izolacija lesene hiše lahko znatno varčuje pri ogrevanju, izboljša mikroklimo v hiši in podaljša življenjsko dobo hlodovine. Ko se sprašuje o izolaciji sten lesene hiše, prva in najpomembnejša točka je izbira metode izolacije - od znotraj ali zunaj. Večina lastnikov stanovanj izbira izolacijo na prostem, ta izbira pa je popolnoma pravilna - na prostem je izolacija lesene hiše.
  Ogrevanje fasade lesene hiše

Kako pravilno izolirati fasado lesene hiše pod tiru

Po podrobnem preučevanju procesa zunanjega segrevanja hlodovnice, ne moremo omeniti tiru. Vgradnja izolacije na takšno fasado je možna na tri načine:
  Ogrevanje fasade lesene hiše

Zakaj je potrebno ogreti fasado?

Za gradnjo lesene hiše ne potrebuje trdne temelje, ker je les lažji material kot opeka ali kamen. In kar je najpomembneje, lesena hiša ne potrebuje zunanjih ali notranjih okrasov. Pri obdelavi s posebnimi sredstvi za les lahko taka hiša traja že desetletja.
  Ogrevanje fasade lesene hiše

Ogrevanje sten lesene hiše pod tiru

Stene hiš, okrašene s tiru, so velik uspeh ne le v Rusiji, temveč po vsem svetu. Za naše podnebje igra hišna izolacija pomembno vlogo, izolacija zunanjih sten hiše z mineralno volno pod tiru je najboljša možnost za zaščito izolacije. Obstajajo dve tehnologiji za izolacijo stene z mineralno volno za tiru.
  Ogrevanje fasade lesene hiše

Ogrevanje lesene hiše zunaj pene

Ogrevanje sten s peno (stiropor) je zelo donosna in inteligentna rešitev, če želite doseči maksimalno udobje in udobje v leseni hiši. Ta metoda se lahko uspešno uporablja tudi za izolacijo hiš, ki imajo impresivno fasado v velikosti, posamezne dele sten lesenih hiš ali zasebnih hiš lesa.

1 komentarz:

  1. Great blog. All posts have something to learn. Your work is very good and I appreciate you and hopping for some more informative posts. Električni pekač

    OdpowiedzUsuń

Popularne posty