piątek, 17 sierpnia 2018

Vlivanje zidov

  Vlivanje zidov

Gradnja monolitnih zidov: lastnosti, tehnologija, prelivanje

Če je stensko polnjenje s fiksno oplastjo razmeroma razumljivo, se lahko gradnja monolitnih sten z odstranljivim opažom izvede na tri načine, ki se razlikujejo po zasnovi zunanje plasti. Več o tehnologijah v našem članku.
  Vlivanje zidov

Betonska tehnologija monolitne stenske gradnje

Gradbena tehnologija monolitnih sten je preprosta. Prvič, opaž je nameščen na toplotni izolaciji kleti, kleti ali senčnih sten (notranja širina opažnega dela mora biti enaka širini bodoče stene). Ščit opažev je bolje zavarovati s podložke, matice, zatiči.
  Vlivanje zidov

Monolitno polnjenje predelnih sten

Da bi izbrali, kateri material (polistirenski beton ali pena beton) je bolje uporabiti, je treba določiti, koliko sile ste pripravljeni porabiti za ta proces. Prvo od zgoraj navedenih raztopin je veliko lažje, pena beton pa lahko pripravimo v običajnem betonskem mešalniku ali celo v škatli, z mešanjem z lopato.
  Vlivanje zidov

Priprava za betoniranje tal

Za udobno uporabo kleti, ki je vlažna in hladna soba, jo je potrebno betonirati. Poleg tega povečuje uporabno površino hiše. Možno je, da ne samo, da bi shranjevali ohranjanje, temveč tudi glede na območje - biljard ali telovadnico.
  Vlivanje zidov

Polnjenje monolitnih betonskih konstrukcij, tal in stebrov

Polnjenje stebrov in stropov za pridobitev betonskega monolita se lahko zahteva, če projekt gradnje ne dovoljuje uporabe standardnih konstrukcij, proizvedenih v oddaljeni proizvodnji. V takih primerih ostaja le priložnost, da oblikujemo monolitne strukture s konjugacijami, ki lahko zaradi vertikalne in horizontalne porazdelitve sil sprejemajo znatne obremenitve.
  Vlivanje zidov

Poudarki v proizvodnji betonskih tal

Beton je prejel priljubljenost med gradbenimi materiali za univerzalne lastnosti. V postopku proizvodnje tal, morate izbrati pravo znamko betona. Žigi so na splošno trajni in so izbrani glede na nadaljnji namen plošč.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty