piątek, 17 sierpnia 2018

Kamnita obrnjena hišo

  Kamnita obrnjena hišo

Prednosti zaključka fasade hiše s kamnom in ometom

Dekoracija fasade hiše s kamnom in ometom, fotografija variant, ki je predstavljena tukaj, je dobra, saj omogoča reševanje dveh vprašanj hkrati:
  Kamnita obrnjena hišo

Izbira obrnjenega kamna za fasado

Fasada naravnega kamna je najdražja, elegantna in težka za namestitev. Naravni kamen se že stoletja uporablja pri gradnji in dekoriranju hiš, kar zagotavlja odlično vzdržljivost in pristen videz. Pri moderni fasadni oblogi se naravni kamen razreže v plošče različnih velikosti in oblik. Sprednja stran ploščic ima lahko izvrstno olajšanje, toda nasprotno je vedno ravno - za lažje pritrditev na stene.
  Kamnita obrnjena hišo

Vrste naravnega kamna

Ko se soočamo s fasado, ki je najpogosteje dana na naravne kamne kot peščenjak, apnenec in skrilavec. Nastali so kot posledica stoletnih starih kamnin, ki so jih kopali v kamnolomih.
  Kamnita obrnjena hišo

Kateri omet je boljši

Odlična rešitev je perlitni omet za zunanje delo: enostavno je uporabljati, ima dobre zvočne izolacijske lastnosti in druge prednosti. Poleg tega tipa konča obstaja veliko drugih vrst ometnih zmesi, lahko pa se popravilo začetnika zlahka izgubi pri vseh vrstah ometa in njegovih parametrih.
  Kamnita obrnjena hišo

Kako je dekoracija hiš z dekorativnim kamnom?

Dokončanje hiše zunaj s kamnom je najtežja vrsta inštalacijskega dela kamna. Kakovost njihovega ravnanja ni odvisna samo od estetske privlačnosti stavbe, temveč tudi od udobja in varnosti, ki jo v njej. Da bi se izognili napakam pri delovanju stavbe, obložene s kamnitimi ploščami, je treba strogo upoštevati tehnološki postopek zaključka, ki vključuje naslednje korake:
  Kamnita obrnjena hišo

Soočanje s fasado z naravnim kamnom - izbor fotografij s finiširanjem peščenjaka

Najlažji in najcenejši način, kako obrniti fasado z naravnim kamnom, je, da uporabite običajen "divjak" na neobičajen način: poleg impregnacije s hidrofobno spojino, ki daje površinsko barvno globino in sijaj, barva šiva z belo barvo na vodni osnovi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty