piątek, 17 sierpnia 2018

DIY pocinkana streha

Poraba pocinkanega železa

Če je mogoče, morate material vzeti v skladu s parametri strehe - celotno širino naklona - boljša je kot povezava traku dveh ali več kosov. Vendar ta možnost ni vedno primerna za prevoz.
  DIY pocinkana streha

Montaža strehe z lastnimi rokami

Streha je del hiše, ki jo varuje pred večino negativnih vplivov od zunaj. Zaščita strukture pred sunki vetra, iz vseh vrst fizičnih in celo kemičnih vplivov. Toda hkrati je streha, ki je predmet vseh zgoraj omenjenih vplivov. Zato je pravilna namestitev in posledično pravilno vzdrževanje in pravilno delovanje določenega premaza ključ do dolgotrajne uporabe določenega strešnega materiala.
  DIY pocinkana streha

Prednosti in slabosti strešnega materiala ↑

Delo z pocinkanim jeklom je zelo priročno. To je ena od najbolj donosnih možnosti strešne kritine glede razmerja med ceno in kakovostjo. Listi zlahka upognjeni, rezani in vrtani. Ni zastrašujoča streha cinkanih ultravijoličnih žarkov sonca. Takšna streha zadrži padce temperature in vse vrste padavin. Za dolgotrajno obratovanje, ki je 18-25 let, strešni material ne izgubi operativnih značilnosti. Koristi vključujejo tudi:
  DIY pocinkana streha

Vgradnja kapljic za drenažo vode s strehe

Sprijaznimo se s tem, da bi svoje roke naredili za streho - naloga ni najtežja in se z njo preprosto spopasti, tudi brez gradbenih veščin. Vendar je v tem primeru treba kar najbolj prizadevati.
  DIY pocinkana streha

Vendar pa so prednosti strehe:

  1. Enostavnost gradiva.
  2. Zadostna trdnost (odvisno od proizvajalca).
  3. Požarna odpornost in pomanjkanje škode zaradi lubja.
  4. Enostavna namestitev.
Mogoče dovolj.
  DIY pocinkana streha

Kako zgraditi prelivnico na strehi?

Spodnji rob strehe zasebne hiše se nahaja na precej visoki nadmorski višini. Deževnica, ki jo izpuščajo med slabim vremenom v daljšem obdobju delovanja, lahko resno poškoduje premaze v bližini sten hiše. Odvodni in drenažni sistem se izračuna takoj pri načrtovanju strehe. Če bi bilo prej, da bi ustvarili takšen sistem, je bilo treba uporabiti posebne veščine, na primer znanje o delu s pločevino, zdaj v spletnih trgovinah in gradbenih supermarketih, ponujamo ogromen izbor pripravljenih rešitev za samo-konstrukcijo preliva. Sestavljajo jih elementi različnih konfiguracij, ki se zlahka sestavljajo kot oblikovalec.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty