niedziela, 12 sierpnia 2018

Kako zložiti peč s štedilnikom

  Kako zložiti peč s štedilnikom

Materiali za polaganje peči

Za vgradnjo peči najprej potrebujete opeko. Tukaj je še en seznam potrebnih osnovnih in pomožnih materialov, da bo naprava kakovostno:
  Kako zložiti peč s štedilnikom

Materiali in orodja

Ne glede na vrsto izbrane peči je delo na njihovi konstrukciji zelo podobno, strukture pa imajo med seboj manjše funkcionalne razlike. Na tehnični strani bodo različno vsestranskost, stopnja vračanja in velikost.
  Kako zložiti peč s štedilnikom

Peč postavite s pečico in pečico

  • 1. Kupujemo material
  • 2. Postavili smo "pod"
  • 3. Postavili smo ogrevano peč
  • 4. Razpršimo brazgotino
  • 5. Združevanje dimnikov
  • 6. Vertikalna izvedba ojačitve
  • 7. Pripeljamo k dimniku
  • 8. Končni zaključek
Če ste preživeli otroštvo v vasi s svojo babico, potem zagotovo veste, kakšen okus prave peke in kruha, pečen v ruski peči. In danes, zgodba o tem, kako smo v kuhinjo postavili pečico s pečico in pečico.

Lastnosti opečnih pečic sami

Opečni peči so lahko na ulici ali doma. Hkrati pa lahko v zgradbi ima taka struktura dodatne funkcije - ogrevanje hiše tudi v zimski sezoni, ki hkrati služi kot peč, pečica, rezervoar za toplo vodo, baterijo in druge potrebne elemente v vsakdanjem življenju.
  Kako zložiti peč s štedilnikom

Predhodni izračun peči

Pred izbiro projekta peči je potrebno izvesti predhodni izračun za prostore. Ponavadi temelji na prenosu toplote iz peči v kcal / uro. V procesu hlajenja peči se prenos toplote zmanjša, toda izguba toplote iz sobe tudi pade, ker tudi ohladi. Naloga izračunavanja je vzdrževanje temperature v prostoru do naslednjega ogrodja.
  Kako zložiti peč s štedilnikom

Navodila za izvedbo dela

Ko je izbrana shema ogrevalne peči, je za to potrebna osnovna naprava. Izjema so majhne "nizozemske" in peči za ogrevanje in pečenje, ki ne tvorijo težke obremenitve. Slednje lahko postavimo neposredno iz dna cementnega estriha, pri čemer zaključimo vse ukrepe za toplotno in hidroizolacijo, o katerih je razloženo spodaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty