wtorek, 14 sierpnia 2018

Samodejne mavčne stene

Oprema strojnega ometa

Zaradi uporabe specializirane opreme je možna ometna površina z uporabo mehanizirane metode. Prednosti tega procesa so:
  Samodejne mavčne stene

Cene za strojno zidane mavčne stene v Moskvi

Mavčno delo je sestavni del vsakega popravila, čim bolj enostavno kot kozmetična. Mavec gladi površino sten in stropa, s čimer odpravlja njihove slabosti, kot so razpoke, izkrivljanja in vdolbinice. To raven površine, zaradi česar je trdna podlaga za naknadno dekorativno dekoracijo prostora. Če je potrebno, plast ometa lahko opravlja tudi zaščitne funkcije (primer s fasado stavbe), deluje kot zvočna in toplotna izolacija, ko morate ustvariti prijetno mikroklimo v stavbi za produktivno delo ali sproščujoč dopust.
  Samodejne mavčne stene

Katere so prednosti mehaniziranega ometa?

Najprej je hitrost. Zdaj je mogoče pokriti ogromno površino na dan brez ogrožanja kakovosti. Seveda še ni mogoče v celoti odpraviti vloge osebe, vendar mehanizirano ometanje sten omogoča pridobitev drugih ugodnosti, ki jih je težko izvesti z izjemno ročno izvedbo.
  Samodejne mavčne stene

Cene za mehanizirane zidove ometov v Moskvi

Trenutno je ena od najbolj aktualnih grobih zaključnih del omet stene. Obstajajo notranje in zunanje ometno delo na površini. Seveda je material, ki se uporablja za takšne mavčne procese, drugačen.

Primerjava strojnega in ročnega ometa

Študije so potrdile, da se kakovost in zanesljivost obdelav, izdelanih z roko in strojno, bistveno razlikujeta. Z ročnim načinom se uporaba raztopine izvaja na majhnih površinah 1-3 m2, poleg tega pa v večini primerov delavec opravlja mešanje enkrat na 40 minut - 1 uro. Prejšnja področja obdelane površine imajo čas, da se posušijo, zato celotna površina spominja na uganke, pri katerih so nekatera področja osušila, druge pa so začele zgrabiti, druge pa se uporabljajo. Razpoke so zelo verjetno nastale na mestih parjenja. Z mehanskim ometanjem sten celotna rešitev ima skoraj enako vlago in je v sestavi bolj monolitna.
  Samodejne mavčne stene

Proces risanja na steno.

Za doseganje zadovoljivega in trajnega rezultata je treba opraviti mehanske omete v skladu z naslednjimi priporočili:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty