środa, 15 sierpnia 2018

Mavec in kit

  Mavec in kit

Kakšna je razlika med sadre iz mavca in cementnim ometom?

Cementni omet se uporablja, če je pomembno, da se pridobi zelo močna, trajna prevleka. Obloge ni mogoče spremeniti več desetletij, če seveda v prostoru optimalne pogoje temperature in vlažnosti.
  Mavec in kit

Lastnosti in obseg

Mavec je gradbena mešanica, namenjena izravnavi površine stene. Poleg tega ima omet še eno pomembno funkcijo - zaščita zidov pred vlago, povečanje njihovih izolacijskih lastnosti. Groba mavca in jo lahko nanese na površino, kjer so nepravilnosti od enega do pet centimetrov. Proizvajalec pogosto zapisuje informacije o ometu neposredno na embalaži (vreči). Mavec je lahko navaden in dekorativen.
  Mavec in kit

Razlike in primerjava s primerjem

Z navidezno podobnimi imeni in aplikacijami sta ti dve kompoziciji znatne razlike. S pomočjo ometa se zmasira velika hrapavost površin, ki jih ščiti pred negativnimi učinki zunanjih dejavnikov in se lahko uporablja kot dekorativni sloj. Kiti služi kot zaključna poravnava ravnine, ki jo je treba obdelati, da skrije svoje majhne pomanjkljivosti in se že uporablja na ometanih površinah. Za razliko od mavca ima drobnozrnat del.
  Mavec in kit

Vrste fasadnih ometov

Postavitev sprednjega ometa je precej priljubljena vrsta zaključka. Sestave fasadnih ometov so sestavljene tako, da njihove kakovostne značilnosti omogočajo njihovo uporabo pri delu na prostem.
  Mavec in kit

Priprava površine stene za kiti

Stene kiti svoje roke je enostavno, če sledite tehnologiji in doslednosti v procesu. V prvi fazi je potrebno pripraviti površino stene. Pomembno je, da je stena suha in čista. Ni priporočljivo, da so zidovi, ki so zamrznjeni.
  Mavec in kit

Kako je delo opravljeno?

Priprava pobočij

Površine pobočij so poravnane. Odstranite stare zasteklitve. Če so izbokline, plasti barve - so razdeljeni s kladivo, lopatico ali drugo orodje. Okoli novo nameščenih oken odrezajo ostanke pene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty