niedziela, 12 sierpnia 2018

Cena trgovskega centra

  Cena trgovskega centra

Dinamično razvija trg

V velikih mestih, zlasti v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu, trgovino sestavljajo ne samo lokalni prebivalci, ampak tudi obiskovalci, katerih pretok se nenehno povečuje. Zaradi hitrega razvoja številnih mest in izgradnje novih območij, ki so oddaljena od centra, je treba vzpostaviti infrastrukturo, vključno z gradnjo trgovskih centrov.
  Cena trgovskega centra

Zaključek pogodbe o gradbenih delih in priprava ocen

Pogodba je dokument, ki določa obveznosti ene stranke, da zagotavlja storitve gradnje drugi stranki pod določenimi pogoji in v predpisanem roku.
  Cena trgovskega centra

Kateri parametri so vključeni v izračun?

Stroški na kvadratni meter gradnje nakupovalnega centra ne zajemajo samo vsote neposrednih stroškov, kot so plače delavcev in cena materiala. Obstaja več obveznih postavk odhodkov, da bi se opustili, kar je preprosto nemogoče.
  Cena trgovskega centra

Značilnosti urbanističnega načrtovanja v Moskvi

Urbano načrtovanje v Moskvi je treba izvajati v skladu z vsemi zahtevami. Obnova starih mest in gradnja sodobnih novih povzroči skupna želja po izboljšanju in skladnosti z določenim materialnim in kulturnim nivojem države.
  Cena trgovskega centra

Gradnja nakupovalnega centra v Samari

Zagotavljamo kakovost vseh del. Če želite postati lastnik zelo donosnega predmeta, se obrnite na. Če bi rekli, da je gradnja nakupovalnega centra v Samari zelo donosna naložba sredstev, je o tem že dovolj že omenjeno. Če vas zanima takšna naložba, se dobro zavedate vsega, kar je povezano s to vrsto poslovanja. Rast blaginje državljanov naše države jim omogoča preživljanje prostega denarja, kar pomeni, da bodo nakupovalna središča zelo dolgo časa prinesla odlične dobičke.
  Cena trgovskega centra

Ocene nepremičnin: kdo je vodilni?

Kljub gradnji novih komercialnih nepremičninskih objektov (pisarniške in maloprodajne nepremičnine so pokazale dobro rast) se stopnja najema ne le zmanjšuje, ampak tudi narašča.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty