wtorek, 14 sierpnia 2018

Obloga vrat

  Obloga vrat

Kovinska vrata

Kovinska vrata se razlikujejo od furnirja lesa. Možno je, da slikate z lastnimi rokami - to je najpreprostejša metoda, samo površino je treba pripraviti, jo odstraniti iz starega premaza in rje. Najprimernejši način nanašanja barve s posebno brizgalno pištolo. Poleg barve lahko uporabite tudi dekorativne obloge: laminat, furnir, plastika, PVC folijo.

Priljubljene vrste obloge

Okrasne plošče MDF se pogosto uporabljajo za notranjo dekoracijo kovinskih vhodnih vrat. Lahko pa jih uporabimo tudi zunaj platna, če med obratovanjem niso izpostavljeni neposrednim padavinam, ker material ne prenaša pogojev visoke vlažnosti. MDF plošče proizvajajo:

Možnosti za delo s sprednjo površino

Zaključevanje prednjih vrat z zunanje strani zahteva bolj previden pristop, saj je obremenitev na njej nekoliko višja kot na strani, ki je v prostoru hiše. Tu imamo v mislih ne le razlike v temperaturi in vlažnosti, temveč tudi maraudiranje dejanj. Zato je treba pri izbiri obrnjenega materiala skrbno analizirati "podnebne" in kriminogene razmere na območju, na katerem se nahaja stanovanje.
  Obloga vrat

Dermantin je odlična izbira za oblazinjenje vrat

Obstaja veliko materialov za obrezovanje vrat z lastnimi rokami, toda dermantin velja za enega najboljših. Je nadomestek kože, ki se že več let ni odrekel položaju. To je trajno in nepretrgan material, enostavno ga je očistiti, izgleda dobro in daje vsakemu vratu estetsko podobo. Izdelana je iz bombažne tkanine, prekrite s plastjo nitroceluloze. Obstajata dve vrsti dermantina - v prvi nitrocelulozi se nanese na eni strani, v drugem - na obeh. Druga vrsta se ne more uporabiti za oblazinjenje.
  Obloga vrat

Kateri so glavni materiali, s katerimi se sooča vrata?

Obloge so lahko izdelane iz različnih materialov. Nekateri so odlični za dodelavo jeklenih vrat, drugi za lesne izdelke. Tu se bomo osredotočili na različne vrste materialov, ki se uporabljajo za obloge vhodnih vrat. Posebej upoštevamo njihove prednosti in slabosti, tako da obstaja možnost primerjave.
  Obloga vrat

Namestitev ploščic na notranja vrata

Kako namestiti oblogo na notranja vrata http://dveri.com/catalog/dveri-mezhkomnatnyye/dveri-iz-massiva z lastnimi rokami se učite iz članka. Koraki so prikazani na voljo in v stopnjah na fotografiji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty