środa, 15 sierpnia 2018

Izboljšan omet

  Izboljšan omet

Zahteve glede kakovosti uporabljenih sadrejev

Nadzor kakovosti uporabljenega materiala in raztopine izvajamo na osnovi GOST 28013-98 "Gradbenih rešitev. Splošni tehnični pogoji.
  Izboljšan omet

Glavni namen izboljšanega ometa

Namenjen je notranjim delom, najpogosteje postavljenim na opeke, vendar z enakim uspehom lahko izberete betonske stene kot substrat. Ta metoda daje najbolj enakomerno in gladko površino, zahvaljujoč kateri je stena predstavljena tako, da bo okrasila notranjost. Mavec je zmerno tanek in enakomeren, kar daje poln učinek gladkega konca.
  Izboljšan omet

Značilnosti izboljšanega ometa

Mavec je pomemben korak v notranjosti dekoracije prostora. Vsako leto priljubljenost takih del hitro narašča. To je zato, ker je omet osnova za zaključek z različnimi materiali.
  Izboljšan omet

Prednosti izboljšanega sestava, zlasti priprave mešanice

Dekoracija zidov postaja vse manj zaskrbljujoča. Posodobitev običajnega ometa, posebna tehnologija uporabe kompozicije vam omogoča, da ustvarite najbolj enakomerno površino z manj napora, velja za elegantno podlago za pokrivanje s katero koli barvo. Tovrstna gradiva se zahtevajo tako v stanovanjskem kot v proizvodnem sektorju.

Izboljšan omet

Izboljšane mavčne stene

Izboljšane mavčne stene so višje kakovosti kot konvencionalni omet. Dodatno delo prispeva k bolj enakomernemu in gladkemu, pripravljenemu za kit, barvo ali ozadje. Debelina ometnega sloja izboljšanega ometa je večja od debeline normalnega. Izboljšan omet se uporablja za dokončanje notranjih zidov javnih prostorov (šol, bolnišnic, pisarn) in zasebnih stanovanj in hiš. Najpogosteje je opeka podlaga za izboljšanje ometa, vendar je primerna tudi za betonske površine.
  Izboljšan omet

mehanizirani omet:

Mehaniziran omet je postopek izravnave površin fasad ali sten z uporabo posebne opreme in ometov. Specializirani stroji za omet omogočajo mehanizacijo fizično težkih in zapletenih procesov: priprava mešanice in njene uporabe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty