sobota, 18 sierpnia 2018

Polnilni stroj

  Polnilni stroj

Mavec z uporabo strojev

Strojni omet je značilen za visoko kakovost, natančnost in relativno nizke stroške dela. Tehnika omogoča ometavanje sten v velikih prostorih in v majhnih prostorih. Mnenje, da strojni omet lahko uporabljamo samo na velikih območjih, je napačen. Le v velikih prostorih je cena na kvadratni meter lahko manjša in uporaba ročnega dela v takšnih razmerah ni smiselna.
  Polnilni stroj

Strojne kitove stene: značilnosti in prednosti

Kiti se uporablja za niveliranje sten in stropov, kot tudi za odpravo manjših napak na površini. Prevleko lahko naredite gladko in tudi s pomočjo zagona ali konca kiti. Začetna vrsta materiala je v svoji strukturi groba, osredotočena na vdelavo razpok in drugih nepravilnosti. Zaključni kit se več uporablja za zaključna dela in zagotavlja nastanek popolnoma gladke površine za barvanje ali ozadje.
  Polnilni stroj

Kakšna je strojna metoda?

Strojno metodo izvede en vodja s posebno profesionalno opremo. Dodatne veščine tukaj niso potrebne, dovolj je, da se suha mešanica napolni v postajo. Naprava ima hermetične oddelke, kjer se zmes pomeša z vodo, nato pa se nanese na stene pod visokim pritiskom. Uporabili smo več šob, ki uravnavajo debelino in doslednost, kar omogoča uporabo na vseh vrstah površin.
  Polnilni stroj

Ovojni stroj ameriške opreme Graco Mark 7. Od 200 m2.

Obloga po stroju - visoka kakovost dekoracije sten

Uspeh vseh nadaljnjih zaključnih del je v veliki meri odvisen od kakovosti priprave sten za tapetiranje ali slikanje. Zato veliko kupcev raje stroj kit, ki se izvaja s pomočjo profesionalne opreme in zagotavlja odlične rezultate. Prenos kitov po stroju - storitev je danes zahtevana. Mehaniziran kit je še posebej pomemben pri delu na velikih območjih, saj ta metoda omogoča, da to nalogo opravite dvakrat hitreje.
  Polnilni stroj

Mehaniziran kit

Mehaniziran kit je uporaba specializiranih kitnih spojin s strojno opremo z uporabo specializirane opreme, ki omogoča, da se pod visokim pritiskom na stene in strope postavlja kit v obliki drobno disperzijske mešanice, tako da površina postane pripravljena za nadaljnje delo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty