poniedziałek, 13 sierpnia 2018

Strešna naprava iz profesionalnega tla

  Strešna naprava iz profesionalnega tla

Navodila za namestitev profilnega lista

Za začetek lahko vsak strešni material položimo pod določenim kotom, kar zagotavlja kakovost svojega delovanja. Tisti, ki je vsaj enkrat postavil streho, ve, da je kot namestitve strešne kritine določen kot samega strešnega naklona.
  Strešna naprava iz profesionalnega tla

Prekrivanje med listi valovitega

Pri nameščanju valovite strehe obstajajo posebna pravila, ki urejajo velikost vzdolžnega prekrivanja med ploščami prevleke, ki preprečujejo puščanje strehe. Kot dizajn letve je prekrivanje odvisno od kota strešnega koša.
  Strešna naprava iz profesionalnega tla

Strešna konstrukcija iz profesionalnega tla: letvica in hidroizolacija

Konstrukcija strehe se začne z vgradnjo trmastega sistema in zabojnikov. Rafting strešni sistem valovite je nameščen na enak način kot pri strehah drugih materialov. Razlike se pojavljajo na stopnji zabojev. Pod valovito ploščo je izdelana iz lesene palice s profilom 40x40 mm ali rezano ploščo, debeline 100 mm in debeline 30 mm. Skodelica s table bo stala nekoliko dražja, vendar je bolj zanesljiva in bo trajala dlje.
  Strešna naprava iz profesionalnega tla

1. Postopna namestitev strešnih kritin ↑

Ob upoštevanju dejstva, da je namestitvena tehnologija strešne kritine s profesionalnim tlakom precej preprosta, pa pri delu s svojimi rokami potrebujete največjo usklajenost in natančno izvajanje priporočil, ki so navedena v korakih po navodilih za profesionalne talne obloge.
  Strešna naprava iz profesionalnega tla

Materialna priljubljenost

Material za strešne kritine iz trpežnega jekla s hladnim profiliranjem je zaradi svoje konfiguracije značilna precej visoka trdnost - trde rebri zagotavljajo odpornost proti profilnim zunanjim obremenitvam.

Decking: materialna značilnost

Posebna značilnost, ki ločuje profilirane talne obloge med drugimi premaznimi materiali, je metoda njene proizvodnje, ki temelji na hladnem valjanju pocinkanih jeklenih plošč. Za preprečevanje korozije na obeh straneh profila uporabljamo poseben premaz različnih barv in odtenkov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty