niedziela, 12 sierpnia 2018

Sestavljene fasadne plošče

Cena sprednjih plošč

Cena kompozitnih plošč se lahko spreminja v območju od 600 do 4500 r na m2. Upoštevati je treba, da je cena aluminijastih plošč opazno nižja, kar pa ne pomeni o lesno-polimernih oblikah oblog. Njihova cena se začne s pragom 2500 r / m2, hkrati pa imajo taki paneli ustrezen videz.
  Sestavljene fasadne plošče

Tehnični parametri kompozitnih plošč OLMA ST / AL:

  • Širina plošče: 1220, 1500 mm;
  • Debelina: 2 (za ST), 3 (za ST), 4, 5 mm;
  • Debelina pločevine: 0,25 (za ST); 0,3; 0,4; 0,5 mm;
  • Dolžina: standardna 2440, 3250, 4000 mm, na zahtevo od 500 do 6000 mm.
Vrsta prevleke PE in PVDF:
  Sestavljene fasadne plošče

Značilnosti vgradnje prezračevane fasade AKP

Ker vgradnja kompozitnih aluminijastih plošč ne uporablja mokrih procesov, se lahko ventilirana fasada sestavljenih plošč vgradi kadarkoli v letu.
  Sestavljene fasadne plošče

Naprave in fizikalno-tehnične parametre fasadnih kompozitnih plošč

Izdelava in montaža aluminijastih kompozitnih plošč je zapleten postopek, saj se v vsakem posameznem primeru sestava izdelka lahko razlikuje. Odvisno od želja kupcev. Vendar osnovna zasnova, ki jo imajo fasadne kompozitne plošče, ostane nespremenjena:
  Sestavljene fasadne plošče

Obseg in razvojni trendi AKP

Uporabili smo ACP za izdelavo prezračevanih fasad na tečajih. Uporabljajo se za dokončanje komercialnih, pisarniških, stanovanjskih in drugih vrst stavb. Priljubljenost tega sooča materiala postaja zagon. Danes je jasen trend: sestavljene plošče zamenjujejo podobne materiale. Redni listi iz jekla in aluminija, plošče iz naravnega kamna ali keramičnega granita - vse to je veliko težje namestiti in zahteva več finančnih in stroškov dela. Poleg tega plošče zahtevajo malo vzdrževanja in imajo več prednosti.
  Sestavljene fasadne plošče

Kompozitne plošče po nizkih cenah v Ufi

Sestavljene plošče se pogosto uporabljajo v gradbeništvu. Zaradi odlične zmogljivosti, privlačnega videza in vsestranskosti jih je mogoče videti na številnih vladnih, poslovnih in javnih stavbah v Ufi in Baškiriji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty