niedziela, 12 sierpnia 2018

Namestitev cene odvodov

Tehnološke značilnosti popravil žlebov

Po hladnem vremenu lahko pride do okvare nekaterih delov drenažnega sistema, potrebni pa bodo popravilo ali zamenjava. Posebej pogosto trpijo zaradi korozije in rušenja lijaka, žlebov in odtokov (cevi). Pri popravilu se posebna pozornost posveča sklepom, kot tudi pečatenje na mestu nastanka korozije. Popravljanje odtočnih kanalov, pa tudi celoten drenažni sistem na splošno, mora vključevati:
  Namestitev cene odvodov

Zaporedje polaganja jarkov

YouDo izvajalci izvajajo ureditev drenažnih sistemov v vseh stavbah - stanovanjskih zgradbah, nakupovalnih centrih, upravnih zgradbah. Mojstri uporabljajo samo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo zanesljivo in strokovno vgradnjo odtočnih kanalov. Preden nadaljuje z namestitvijo, bo specialist pripravil diagram poteka in izvedel potrebne izračune. Umetnik YouDo bo kupil gradbene materiale za ustvarjanje drenažnega sistema in jih dostavil objektu.
  Namestitev cene odvodov

Ste prepričani, da želite shraniti?

Certificirani obrtniki imajo posebno izobrazbo in trdne delovne izkušnje. Nenehno izboljšujejo svoje kvalifikacije in temeljito poznajo izdelke Alta-Profile.
  Namestitev cene odvodov

Velikosti in oblika drenažnih sistemov

Sodobni drenažni sistemi se razlikujejo po obliki, velikosti in materialu proizvodnje. Oblika preseka žlebov je razdeljena na pravokotno in okroglo. Pravokotniki so cenejši, vendar so okrogle oblike privlačnejše.
  Namestitev cene odvodov

Izračun drenažnega sistema

Pri izračunu sistema odvodnjavne vode je obvezna skladnost s standardi, določenimi v kodeksu pravilnika DTU 60-11. Izračun drenažnega sistema vključuje identifikacijo koeficienta efektivne površine strehe po formuli:

Gradnja komercialno dostopnih kanalov

Vsak odtok sestavlja več osnovnih elementov, brez katerih njihovo uspešno delovanje ni mogoče. Vse naprave in deli skupaj so namenjene zaščiti strehe, fasade in temeljev zgradb.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty