środa, 15 sierpnia 2018

Kako narediti monolitno prekrivanje

  Kako narediti monolitno prekrivanje

Kako narediti monolitno armirano betonsko tla z lastnimi rokami

Za izgradnjo monolitnega stropa pri gradnji zasebne hiše bodo potrebni naslednji materiali in orodja:
  Kako narediti monolitno prekrivanje

Okrepitev monolitnega prekrivanja

Za okrepitev monolitnega prekrivanja z lastnimi rokami, da bi bila odporna proti upogibanju, upogibanju in stiskanju, se uporablja ojačitev palic. Za povezovanje armaturne mreže potrebujete:
  Kako narediti monolitno prekrivanje

Proizvodnja plošč do nestandardnih velikosti

Če je za ločeni odsek potrebno velikost plošče, potem je treba vse podatke preračunati. Upoštevati je treba, da se v primeru, da je potrebna konstrukcija z močno podlago, okrepitev plošče izvede tako, da potegne ojačitev v skladu z določenimi posameznimi dimenzijami in opazuje potrebno razdaljo med armaturo. Te številke so neposredno odvisne od območja, ki ga bo ta plošča zasedla v zgradbi, ne glede na to, ali gre za strop ali steno.
  Kako narediti monolitno prekrivanje

Naprava za pločevino: vrste objektov

Takoj je treba rezervirati - vse vrste vodoravnih opažev za tla se določijo izključno po tipu ali vrsti nosilcev. Kot razumete, se nanašajo izključno na tovarniško izdelane izdelke te vrste - na splošno jih morate pozorno posvetiti le, ko gre za nakup že pripravljenih opažev in ne samega sebe. Izberejo se lahko štiri vrste opažev za monolitne plošče.
  Kako narediti monolitno prekrivanje

Monolitna armiranobetonska plošča klet strop

Jasno je, da morajo pred betoniranjem armiranega betonskega tla plošče izdelati oplaščenje in ojačitev. In tudi popravite vse police. Opaž je izdelan iz vezanega lesa, odpornega na vlago, ki je nameščen na ploščah, razpon med njima pa je približno 60 cm. Gradimo opaž, tako da bodoča plošča prekriva stene kleti ali čopela za 15-20 cm.
  Kako narediti monolitno prekrivanje

Obratovalna košarica

Dobava opažnih elementov mize v neprekinjeni konstrukciji, ko tla gredo tla, se izvede po razstavitvi mize prejšnjega stropa. Če želite to narediti, natančno odstranite predelek, ki ga želite pritrditi. Lahko je kot vsi ostali.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty