czwartek, 16 sierpnia 2018

Elitni apartmaji v Moskvi

  Elitni apartmaji v Moskvi

Soglasje k obdelavi osebnih podatkov odjemalcev - posameznikov

Uporabnik z oddajo prošnje na spletnem mestu https://www.kalinka-realty.ru na enega od naslednjih načinov: naročanje na glasilo, pošiljanje obrazca za povratne informacije, klicanje ali drugače sprejemanje pogojev tega soglasja za obdelavo osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: "Soglasje").
  Elitni apartmaji v Moskvi

Luksuzne nepremičnine v Moskvi

Razkošna nepremičnina v Moskvi vključuje dupleksne apartmaje, apartmaje, penthouses in prave dvorce v samem središču prestolnice. Elite nepremičnine poudarjajo visok položaj lastnika in je tudi dobičkonosen in zanesljiv način vlaganja sredstev (naložb).
  Elitni apartmaji v Moskvi

Zakaj sanjamo kupiti stanovanje v luksuzni hiši?

Mnogi sanje kupujejo elitno stanovanje v Moskvi, vendar je izbrani krog majhen - luksuzni apartmaji so dragi. Vendar kupec ne plača le za prestiž. Udobje, lepota, neprekosljiva kakovost, visoka raven storitev - to so posebnosti stanovanj premijskih razredov.

Najboljše mesto za poslovneže

Kupite stanovanje s panoramskim pogledom na otoku Baltschug - prava odločitev. Takšni apartmaji v centru s pogledom na nasip bodo postali ne le prijetno, udobno luksuzno stanovanje, temveč tudi odličen kraj za poslovna srečanja, pogajanja, razporejanje naročil in sprejemanje vzajemno koristnih odločitev, potrditev poslovnih načrtov!
  Elitni apartmaji v Moskvi

ELITE APARTMAJI NA PARKU RUBLEVO LCD

Stanovanjski kompleks "Park Rublevo" je elitni stan na obali reke Moskve, obkrožen z stoletnim gozdom. Izvedel je koncept mestnega projekta z infrastrukturo letovišča: hiše v gozdu s čudovitim razgledom na reko Moskvo. Pod vsako hišo je organizirano dvonivojsko podzemno parkirišče z dvigalom.
  Elitni apartmaji v Moskvi

Nakup luksuznega stanovanja je odlična naložba.

Po mnenju analitikov je nakup luksuznih stanovanj še vedno ena najbolj priljubljenih storitev, kar je predvsem posledica stalnega povečanja stroškov stanovanj. Razumljivo je, da večje število ljudi raje vlaga denar v luksuzne nepremičnine, kupuje luksuzne penthouses ali večstanovanjske apartmaje v samem središču mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty