wtorek, 14 sierpnia 2018

Pazogrebnevy pregrade debeline

Silikatne plošče z jezikom in utorom

Tehnologija izdelave silikatnih plošč je sestavljena iz priprave mešanice kremenčevega peska, vode in apnenčastega apna, ki se potem stisne in postavi v avtoklavno komoro. Tam, pod vplivom visoke temperature in tlaka, nastane močan kilogram krečnega peska.
  Pazogrebnevy pregrade debeline

Katere so glavne značilnosti pločevinastih in debelinastih plošč debeline 70 mm?

  1. Običajno so izdelani v velikosti 50 x 25 cm ali 66,7 z 50 cm.
  2. Zvočna izolacija doseže 44 dB,
  3. Najmanjša debelina je 80 cm.
Na trgu se 70-milimetrski bloki z utori in utorki proizvajajo v dveh sortah:
  Pazogrebnevy pregrade debeline

Pazogrebnevy mavčne plošče v moderni gradnji

GWP (mavčne plošče z utori in trakom) je univerzalni gradbeni material - konstrukcijski elementi s fiksno velikostjo in gostoto, namenjeni za namestitev zavesnih sten (predelnih sten) brez uporabe dodatnih podpornih naprav. Montaža se izvaja na ometni malti, dekorativna zaključna predelava je možna takoj po namestitvi.
  Pazogrebnevy pregrade debeline

Glavni razlogi za priljubljenost pločevine in utor

Velike velikosti blokov omogočajo hitro gradnjo in prihranite na dodatnih materialih. Če jih primerjate z opeko, prihranek znaša 1,5-krat.
  Pazogrebnevy pregrade debeline

Izmeri sedemkrat, zmanjšaj eno

Priporočamo zagon razdelkov mavčne plošče s postavitvijo prostora. To naredimo tako, da določimo lokacijo bodoče stene s pomočjo niza, ki označuje stran mavčne plošče in označimo položaj prihodnjih okvirjev vrat.
  Pazogrebnevy pregrade debeline

Lepilo za bloke Volga-Montazh in Volma-Frost

Montažno lepilo za plošče Volzove plošče - montažna - suha mavčna plošča za montažo, namenjena lepljenju mavčne plošče iz mavca (mavčne plošče) in listov iz mavčnih vlaken (mavčne plošče) neposredno na beton, opeko in druge baze. Tudi ta material se uporablja za pritrditev blokov za utor in utor, kar zagotavlja visoko oprijemljivost. Poraba lepila pri nameščanju pregradnih stojin 1.5 - 2 kg. na 1M2., in pri tesnjenju spojev v suhih zidovih 0,25 kg. na 1 m2.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty