sobota, 18 sierpnia 2018

Za nakup prevlek iz armiranega betona

  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Proizvodnja armiranobetonskih plošč

Po vrstah talne plošče so votle tiste v posebnih kovinskih oblikah (oplaščenje) z različnimi konci praznin. Predobdelana ojačitvena kletka se spusti v obliko, potem ko jo izlijete z betonom, se vstavijo poissoni - posebne cevi, ki definirajo votle oblike plošč. Pomembno je, katera oblika se uporablja - cena je neposredno odvisna od tega. Najpomembnejši kriterij za izbiro proizvajalca je kakovost izdelkov, ki jih potrdijo ustrezni certifikati. Na tej podlagi so bili izbrani proizvajalci talnih plošč - tovarna betona Râzan št. 2, Eco Yaroslavl.
  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Namen in vrste armiranobetonskih podov

Plošče predstavljajo strukturni del stavbe in se uporabljajo za ločevanje tal. Ker imajo nekatere statične in dinamične obremenitve, se povečajo zahteve glede moči teh izdelkov.
  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Kupite talne plošče v Novosibirsku

Nakup votle jedro talne plošče v Novosibirsku lahko na debelo in drobno. Uspešno sodelujemo z velikimi razvijalci, ki služijo dolgim ​​pogodbam in s posamezniki izpolnjujejo vaše enkratne potrebe.

Zanesljiva talna plošča za vse vrste konstrukcij

Ležajni elementi in tvorijo tog okvir zgradbe, ki je odgovoren za njegovo stabilnost, vzdržljivost in zanesljivost. Zato za vsako od njih posebne zahteve. Vključno z, katerega velikost mora ustrezati državi. standard.
  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Proizvodna tehnologija talne plošče

Proizvodnja armiranobetonskih izdelkov poteka v strogem okviru tehnoloških zahtev za pogoje proizvodnje, kakovost surovin. Kot vsi betonski izdelki so talne plošče še daleč v stanje končnega izdelka. Zaporedje proizvodnega procesa je naslednje:
  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Votle jedro armirane betonske plošče

Podjetje LLC SpetsPromZHBI predlaga kupovanje votlih jeder iz lastne proizvodnje, ki se izvaja v skladu z GOST 9561-91. Izdelamo lahko izdelke z dolžino od 1,7 m do 9 m, širino 0,7 m, 1 m, 1,2 m in 1,5 m z različnimi obremenitvami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty