sobota, 18 sierpnia 2018

Okrasite fasado hišnih plošč pod kamnom

  Okrasite fasado hišnih plošč pod kamnom

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.

Vrste in značilnosti kamnitih fasadnih panelov

Pripravljene fasadne plošče, ki izgledajo kot pravi divji kamen, se lahko formalno razdelijo na dve glavni vrsti. Tip 1 vključuje fasadne plošče iz PVC ali vinila. Te kamene plošče iz vinila in PVC imajo enotno strukturo. Fasadne plošče te vrste so najpogostejše, saj so njihovi stroški nekoliko nižji od plošč, ki pripadajo tipu 2.
  Okrasite fasado hišnih plošč pod kamnom

Okrasitev fasade hiše s kamnitimi ploščami - foto galerija

Prav tako vam predstavljamo več možnosti za zaključek fasade hišnih plošč pod kamnom. Oglejte si fotografije in izberite želene možnosti.

Obloga fasade s plastičnimi ploščami

Plastične plošče za fasado hiše so pravzaprav ena od vrst tlakov, izdelanih pod visokim pritiskom iz polipropilena. Rezultat je trpežen, trden material. Obloge fasade hiše so odporne na vodo, zanesljivo ščitijo stene pred vplivi zunanjega okolja, so odporne proti temperaturnim nihanjem in UV sevanju. Plastični tiru je trajni material, ki ne izgubi videza in funkcionalnih lastnosti celotnega življenja.
  Okrasite fasado hišnih plošč pod kamnom

Zaključevanje kamna: katere kamnine se uporabljajo?

Za dekoracijo hiše se lahko uporablja naravni ali umetni kamen, pa tudi njegovo imitacijo. Med naravnimi kamni za zunanjo dekoracijo se običajno uporabljajo:

Prednosti in pomanjkljivosti obloge "kamen"

Ni pomembno, ali se gradi novo stanovanje in ali se stara popravlja - današnji tiru bo postal najbolj optimalna izbira zaključka za večino prebivalstva, zahvaljujoč razumni kombinaciji "kakovosti - stroškov". Tisti, ki hočejo dati svoj dom zanimiv videz, si prizadevajo zaščititi oblikovanje zidov pred negativnim vplivom vremenskih razmer, ustvariti določeno arhitekturno zasnovo v proračunski različici - vse to bo pripomoglo k uresničitvi zaključka tiru s kamnom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty