czwartek, 16 sierpnia 2018

Oblikovanje industrijskih zgradb snip

  Oblikovanje industrijskih zgradb snip

2. PROSTORSKE PLANIRANJE IN CONSTRUKTIVE REŠITVE

Odločitve o prostorskem načrtovanju

2.1. Prostorsko načrtovanje stavb in prostorov bi moralo omogočati rekonstrukcijo in tehnično prenovo opreme, spremembe v tehnoloških procesih in prehod na nove vrste izdelkov.
  Oblikovanje industrijskih zgradb snip

Oblikovanje industrijskih in industrijskih zgradb

Osnova za konstrukcijsko konstrukcijo industrijskih stavb je tehnologija predvidene proizvodnje. Tehnologija se razvija v tesnem sodelovanju z glavnim tehnologom na podlagi tehnološke in proizvodne sheme podjetja. Pri oblikovanju industrijske stavbe je treba upoštevati vse pogoje za izdelavo zahtevanih pogojev za načrtovane tehnološke procese. Razviti projekt mora biti strogo skladen z namenom proizvodnje, upoštevati njegove tehnološke in specifične značilnosti. Pomembno vprašanje je oblikovanje komunikacijskih in inženirskih omrežij in sistemov, saj je kontinuiteta njihovega delovanja bistvena za proizvodnjo.
  Oblikovanje industrijskih zgradb snip

Oblikovanje stavbe, načrtovanje stavbe

Obvezna, temeljna faza gradnje je zasnova zgradb in objektov. Vključuje sklop del za oblikovanje enotnega sistema, ki vključuje arhitekturne, strukturne, tehnološke, inženirske in oblikovne rešitve. Kakovost projekta je odvisna od zanesljivosti zgradbe, udobja življenja in dela, trajnosti, privlačnega izgleda in varnosti objekta.
  Oblikovanje industrijskih zgradb snip

Oblikovanje industrijskih zgradb in objektov: tehnologija

Pri oblikovanju delavnic se kot osnovo vzame načelo največje učinkovitosti. Najsodobnejše možnosti so kovine. So sposobni vzdržati zelo velike obremenitve in ne prinašajo veliko pritiska na tla. Zahvaljujoč luknjam in truss shemam lahko ustvarite notranje prostore brez predelnih sten in tla do višine 6 metrov. Dolžina in širina sta praktično neomejena.
  Oblikovanje industrijskih zgradb snip

Oblikovanje trgovskih centrov (kompleksov)

Za izvedbo uspešnega projekta nakupovalnega kompleksa je potrebno sodelovanje številnih strokovnjakov: tehnologi, marketinški strokovnjaki, oblikovalci, podjetniki in seveda oblikovalci.
  Oblikovanje industrijskih zgradb snip

Oblikovanje industrijskih zgradb in objektov

LLC Tofsar ponuja oblikovanje industrijskih zgradb za vsak namen in stopnjo kompleksnosti. Projekti se izvajajo na ključ, s preučevanjem prostorov, delno ali v celoti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty