sobota, 9 czerwca 2018

Monolitna gradnja tutoriala

  Monolitna gradnja tutoriala

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne konstrukcije in ena od njegovih lastnosti, saj je skozi opaž, da gradnja bodočega objekta pridobiva trdnost, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.
  Monolitna gradnja tutoriala

1. UČINKOVITO ARMATURA ZA MONOLITIČNO IZDELAVO

1.1 Bar armaturni trak

Pri izdelavi monolitnega armiranega betona se ojačitvena letev s premerom 10-40 mm uporablja predvsem za ojačitev (tabela 3).
  Monolitna gradnja tutoriala

Monolitna gradnja učbenik torrent, vaš železniški 2009 torrent Ruska različica

Lep pozdrav, moje ime je Daniel, proektabc.ru - avtorski vir o oblikovanju hiš. Teoretične in praktične osnove gradnje Učbenik zagotavlja analizo in značilnosti različnih toplotnih, vodotesnih in stenskih. 27. april 2011 Konstruktivne rešitve za monolitne zgradbe. Primeri uporabe opažev v monolitnih konstrukcijah. Učbenik ed. GBPOU RO "RSK" / Specialty 08.02.01 Gradnja in obratovanje zgradb in objektov.
  Monolitna gradnja tutoriala

Tehnologija črtanja

V tem poglavju upoštevamo tehnologijo temeljnih temeljev monolitnih temeljev. Armirani beton in butobeton se štejeta za materiale. Ta vrsta je bila izbrana za obravnavo iz več razlogov:
  Monolitna gradnja tutoriala

Oblikovanje hiše - tehnologija

Primarna naloga je izbrati ustrezno gradbeno tehnologijo: število nadstropij, gradivo sten, konstruktivno shemo stavbe. Ko ustvarite tehnično nalogo, morate preiti na risanje skiciranih risb, vendar se bomo osredotočili na gradbene tehnologije:

1.3.1 Zasnovana stanovanjska hiša v Krasnodarju, odvisno od gospodarskih, urbanističnih in regulativnih zahtev ter ob upoštevanju načina gradnje in uporabljenih gradbenih materialov in objektov sodi v skupino večnadstropnih stavb.

Blok s 15 nadstropji ima 42 stanovanj. Vsak odsek ima ločeno vtičnico, namenjeno zagotavljanju potrebnih funkcionalnih povezav. Vhod v klet je iz prvega nadstropja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty