poniedziałek, 4 czerwca 2018

Montaža odrov

  Montaža odrov

Zaporedje sestavljanja

Pred začetkom montažnega dela je potrebno površino pripraviti. Biti mora strogo vodoravna, ravna in trdna. V tem procesu je okvir sestavljen iz modularnih elementov, ki so med seboj povezani in okrepljeni z dodatnimi diagonalnimi vezmi, s čimer dajejo gozdovi izjemno moč. Ekstremni razponi so opremljeni s posebnimi oporniki, leseni ščiti pa so nameščeni na ravni. Za večjo varnost morate namestiti stranske plošče in ograje.
  Montaža odrov

Priprava za montažo

Montažo odrih mora skrbno spremljati odgovorna oseba. Pred začetkom postopka namestitve je nujno, da se natančno prouči struktura odra in sam objekt, kjer bo delo opravljeno. Nato načrtujte namestitev ogrodja in navedite sestavne dele montažnega pribora. Sprejem delov gradbenih kompletov opravi tudi odgovorna oseba. Med prevzemom se zbere seznam poškodovanih in poškodovanih predmetov.

Elementi, ki potrebujejo popravilo in likvidacijo

Pred montažo in demontažo okvirskih odrov je potrebno skrbno preveriti dele za nadaljnjo primernost. Če je zaznana škoda, komponente ni mogoče uporabiti.
  Montaža odrov

Namestitev odra - s čim se boste morali ukvarjati?

Na koncu je zasnova montirana z okvirji, ograje, palubo, stopnice, neregulirane in nastavljive opore za okvir. Dodatna montaža za odre, ki je vrsta kovinske zanke, ki je privita v beton, kamen ali opeko.
  Montaža odrov

Zložljivi oder: oblikovne značilnosti

Obstaja več osnovnih konstrukcij odra. Vsak od njih je najbolj primeren za vse posebne ali več vrst instalacij ali gradbenih del:
  Montaža odrov

Prednosti Dmitrovskega odra

Glavne prednosti Dmitrovovih odrov, ki so po optimalni ceni predstavljeni za prodajo na naši spletni strani, so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty