poniedziałek, 4 czerwca 2018

Železna streha

  Železna streha

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.
  Železna streha

Vzroki za puščanje garažne strehe

V času hitrega taljenja snega, po težkih poletnih ali jesenskih dežev, boste morda ugotovili, da je strop v garaži pokrit z mokrimi pikami ali pa je voda od nje potopla. Kaj storiti, če garažna streha pušča? Najprej je treba določiti vzrok vlage v prostor.
  Železna streha

Kako popraviti skrilavca?

Popravna streha je preprosta. Najpogosteje se nanaša na tesnjenje razpokanih ali razpokanih listov. Poškodbe nastanejo zaradi izpostavljenosti naravnim dejavnikom, pa tudi zaradi tega, ker se v zimskem času čiščenje očisti z lopatami, to pa je treba narediti z mehkimi ščetkami. Poškodbe se lahko zaprejo s konvencionalno cementno malto (razmerje med cementom in peskom 1: 2).
  Železna streha

Burning streha ali podstrešje popravilo

Ko sanje, ki streha hiše utripa in opeče, različni tolmači dajejo različne možnosti za razlago te vizije. Torej, če streha pere, lahko to pomeni, da se delo, s katerim ste zdaj popolnoma absorbirani, premika k uspešnemu zaključku. Kot pravijo v ljudeh, "vse izgori in se pojavi."

Okrogle cevi na strehi s streho naravnih ploščic

Na takšni strehi okoli cevi se je naselilo tako imenovano. "Vidra" cementne peskane malte v naslednjem zaporedju:
  Železna streha

Vrste puščanja strehe ↑

Če želite vedeti, kako rešiti problem poškodbe strehe, morate določiti njeno naravo in značaj. Vrste puščanja strehe imenujemo enake kot padavine, zaradi česar so nastale:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty