piątek, 8 czerwca 2018

Porcelanska lončnica

  Porcelanska lončnica

Značilnosti dela s kletnim porcelanom

Namestitev materiala se razlikuje od tehnologije dela s keramičnimi ploščicami. Keramični granitni elementi so težji, masivni in zahtevajo poseben pristop:
  Porcelanska lončnica

Značilnosti porcelan ploščic

Ta material je naravni, čeprav je izdelan v tovarni. To je posledica sestave izdelka, v katerem ni umetnih sestavin. Njegova podlaga je glina, in samo njegove posebne vrste, ki jih odlikuje njihova velika plastičnost.
  Porcelanska lončnica

Koristni nasveti za pravilno oblogo

In zdaj bomo preučili proces, kako obloga kleti naredimo od zunaj s pomočjo keramičnega granitnega materiala z lastnimi rokami.
  Porcelanska lončnica

Potreba po zaključku pokrova

Zaključitev površine kleti hišne ploščice je izdelana, da bi dosegli različne učinke. V zunanjosti stavbe na tem področju najbolj vplivajo vlažnost, onesnaževanje, šok in drugi negativni dejavniki. Zato je priporočljivo še dodatno krepiti. Verjetno ni boljšega od uporabe ploščic.
  Porcelanska lončnica

Glavne vrste porcelana.

Zdaj obstaja več vrst porcelanega lončevine, ki se lahko aktivno uporablja za zaključek kleti dimenzij 30x30 cm, 40x40 cm, 60x60 cm. Poleg tega se volumen giblje od 1,4 mm do 8 mm. Odvisno od načina proizvodnje je tak material tudi razvrščen v več vrst, kar vključuje delno obarvanje, proizvedeno v več stopnjah, kar vključuje stiskanje sestavka v homogeno maso.
  Porcelanska lončnica

Porcelan ploščice za klet: lastnosti in značilnosti aplikacije

Soočanje s pokrovčkom ima dva glavna cilja. S svojo pomočjo, temelj in notranjost ščitijo pred vlažnostjo in hladnim zrakom. Poleg tega je osnova, okrašena z lepim dekorativnim materialom, ki daje strukturni slog in trdnost. V zadnjem času, za obloge vedno bolj uporabljajo plošče iz porcelana.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty