sobota, 9 czerwca 2018

Polaganje kablov v stanovanju

  Polaganje kablov v stanovanju

Pravila o ožičenju ↑

Električar v stanovanju z lastnimi rokami - stvar, ki zahteva večjo pozornost na opravljeno delo, strogo izvajanje varnostnih standardov in pravil za namestitev.
  Polaganje kablov v stanovanju

Odprite električno napeljavo

Odprto polaganje električnega kabla se uporablja pri nujni obnovi električne napeljave in pri posodobitvi veznega diagrama.
  Polaganje kablov v stanovanju

Namestitev skritih žic: podroben opis

To je najpogostejša pot. Zelo je varna in z lepo dekoracijo stene - estetsko prijetna. Žica je v posebnem plašču, ki se upira gorenju, tako da požari ne ogrožajo, namestitveni koraki pa so preprosti. Ampak še vedno obstajajo pomanjkljivosti: v primeru okvare je zelo težko določiti svoje mesto in po določitvi je potrebno ponovno uničiti del stene z rokami.
  Polaganje kablov v stanovanju

Postavitev internetnega kabla v stanovanje s pomočjo YouDo mojstrov

Preden začnete nameščati internetni kabel, morate določiti lokacijo računalnika in usmerjevalnika. Internetni kabel izbranega ponudnika se zažene v apartmaju in nato odpre v potrebne prostore. Vse naprave je mogoče povezati ne le z metodo vodnika, temveč tudi z uporabo WiFi. Za to mora usmerjevalnik zagotoviti ustrezno funkcijo. Vsi strokovnjaki YouDo so strokovno usposobljeni, zato namestitev internetnega kabla v vašem stanovanju ne bo dolgo.
  Polaganje kablov v stanovanju

Povezava priključkov

Ta stopnja je precej preprosta, potrebno je priključiti vse vtičnice in stikala v stanovanju. V ta namen se v shts namestijo podrožetniki in posebne škatle. Priporočamo, da te elemente "zasadite" na alabasteru, ker se hitro in zanesljivo drži stene.
  Polaganje kablov v stanovanju

Rekonstrukcija, zamenjava električne napeljave v stanovanju.

Kaj se nanaša na rekonstrukcijo, popravilo električne napeljave v stanovanju? To je bodisi popolna zamenjava električne napeljave v stanovanju bodisi polaganje novih dodatnih ožičenja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty