wtorek, 5 czerwca 2018

Obnova tal v telovadnici

  Obnova tal v telovadnici

Guma in ne samo tla za telovadnico

Sodobni trg ponuja veliko načinov, kako dati tla v telovadnici. Različne materiale in metode za njihovo namestitev lahko razdelimo na skupine:

Talne obloge za telovadnico na najvišji ravni

Dno naprave v telovadnici ima svoje posebne značilnosti. Če želite dobiti popolno tla za telovadnico, morate upoštevati, da mora biti kakovost tal na najvišji ravni, saj resno vpliva na raven udobja športnikov in nevarnost poškodbe, vpliva na učinkovitost treninga in vpliva na zdravje športnikov.
  Obnova tal v telovadnici

Stroški popravila telovadnice

Pri načrtovanju sanacije telovadbe se izračunavanje stroškov vedno opravi posamično. Hkrati ima kupec možnost, da prilagodi višino stroškov in uskladi spremembe, ki so bile opravljene s strokovnjaki za gradnjo. Zato se oblikuje proračunska dokumentacija, ki vam bo omogočila vlaganje v dodeljeni proračun. Vnaprej je treba razmisliti, da se pri izračunu stroškov popravila prostorov upoštevajo tudi stroški zbiranja, nakupa, dostave in natovarjanja materiala.
  Obnova tal v telovadnici

Gumijasti premazi za športno opremo.

Sodobna športna področja pridobivajo nove lastnosti z izumom univerzalne talne obloge. To je posebna guma iz starih pnevmatik. Takšna odločitev je dvojno dragocena, ker vključuje uporabo recikliranih materialov.

Druga vprašanja o tej temi

  • Položite laminat, zdaj s črncem na njem utrujenost. Poziv, morda je to posledica ukrivljenosti tla. Laminat naše proizvodnje v skladu z nemško tehnologijo, debeline 12 mm, hermetični ključi za vosek in cena je pod povprečjem. Na podlago se postavi na estrih.
      Obnova tal v telovadnici

    Zahteve za tla v športnih dvoranah

    Preden se odločite, kako organizirati tla v telovadnici, morate vedeti o funkcijah, ki jih mora opraviti. Talna obloga za športne dvorane mora izpolnjevati naslednje zahteve:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty