niedziela, 3 czerwca 2018

Kako lepiti netkane ozadje za slikanje

Kako lepiti ozadje za slikanje

Vsako lepilo ni primerno za ozadje za slikanje. Na primer, za papirnate ozadje lahko vzamete univerzalne in za netkane, vinilne, netkane in steklene vlaknene ozadje, je bolje, da vzamete lepilo QUELYD ali drugo, vendar so posebej zasnovane za tovrstno ozadje.

Nenavadni načini slikanja netkanih ozadij

Poleg tradicionalne tehnologije barvanja, obstaja več načinov za uporabo dekorativni premaz na ozadje z netkani podlagi.
  Kako lepiti netkane ozadje za slikanje

Kako lepiti ozadje za slikanje

Vsako leto postaja vse bolj priljubljena tako imenovana ozadja za slikarstvo. Stenski papir, namenjen barvanju vodne disperzije, vodne emulzije ali akrilnih barv, ima številne prednosti v primerjavi s tradicionalnim papirnatim stenskim papirjem z zaključeno risbo na njih.
  Kako lepiti netkane ozadje za slikanje

Lepljenje netkanih ozadij

Pri prvem pasu je priporočljivo, da na steni narišete navpično črto z njo, ki je nanj pritrjena. Ta tehnika zagotavlja popolno prileganje spletu, na kateri je odvisna kakovost celotnega dela. Steno je z lepilom umazano z lepilom po širini platna z dodatkom 10 cm, to je vsaj 110 cm. Na steno se nanaša suho platno in ga pritrdite s čistim valjčkom. On razteza ozadje, izliva zrak in presežek lepila. Delovanje algoritma se ponovi za vsakega od naslednjih pasov.

Kje začeti lepilo za ozadje v sobi?

Najbolj pravilna rešitev za netkane ozadje je lepljenje iz vogala, ko se ozadje postopoma začne z vogalom prostora, lepljen na steno - krpo za krpo.

Predhodna priprava je pomemben vidik!

Da bi naredili vse pravilno in ne naredili napake, morate skrbno pretehtati pripravljalne procese. Na primer, treba je čim bolj natančno izračunati število zvitkov ozadij, ki jih boste potrebovali za lepitev prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty